Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
WEB-DL False Colors

False Colors

False Colors    

PG-13 122 min

4.8
IMDB: 4.8/10 118 voturi

Genul: Thriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

A weapons inspector in Iraq discovers a biological agent of mysterious origin, propelling him into a shadowy world where truth is deadly.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Admin
    Notele se pun dupa imdb si la cele noi nu se pun deloc. Acum data este actualizata asa cum este pe imdb , dar nu prea o facem atat de des , de asta aveti si link pus pentru imdb. Puteti sa lasati comentarii unde doriti si o actualizam , nu este asta o problema.
  • nu stiu cum de are nota 7.2 ... este o porcarie de film, pare sa includa toate retetele secrete, amor, tradare, explozii, spioni, conspiratii ... si un buget de filmare de 10 lei :). Eu zic sa nu pierdeti timpul urmarind-ul
  • Deci..pentru ca e common knowledge ca armele alea chimice de distrugere in masa folosite ca motiv al invaziei americane in Irak nu existau s-a gandit aparatul de propaganda sa faca un film in care de fapt existau . Iata ce frumos putem conlucra,propaganda UE si US si-au dat mana intru propasirea adevarului . Impreuna putem orice ,tovarasi!
  • Film mai prost ca asta nu am vazut...de fapt nici pe asta nu l-am vazut ca nu am avut rabdare si nici nervii necesari :))) Actori mai slabi si scenariu mai de cacat, doar in filmele lui Steven Seagal mai vezi...nici nu cred ca sunt actori de profesie,,,romanca noastra clar nu e :))))
  • Panarama de film! Este filmat cu picioarele? Actorii sunt sub orice critica,au luat niste oameni de prin oras pe la benzinarii,patiserii,pacanele si i-au pus sa joace in film...hai ma ce dracu :| 

Filme Asemanatoare