Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
2 Sezonul 14 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Bodyguard of Lies

Descriere

While preparing for battle, Clarke and Lexa have a heated discussion. Desperate for help, Raven has Wick summoned to the engineering room. Jaha and Murphy encounter a perilous roadblock. Meanwhile, at Mount Weather, Bellamy is in a race against time.

13 comentarii

  • Salutare, guest
  • Nu mă deranjează gay-ii dar faza cu fetele nu m-a impresionat. E un clișeu că tre sa includă și ei în serial ceva propagandă. Dacă ar fi fost o poveste frumos dezvoltata chiar mi-ar fi plăcut, dar așa parcă am simțit subit lipsa lui Finn din serial. Ăia a fost o poveste frumoasă, inclusiv triunghiul amoros cu Raven. 
  • Foarte fain serialul cu exceptia bineinteles a scenelor lesbi(chiar ma intrebam cum de nu am vazut pana acum in serial asa ceva) si evident promovarea societatii matriarhale..femeia amazoana care comanda namilele alea de barbati.Mi-a placut faza cand clarke(care nu mai stie daca e hetero,lesbi sau bisexuala) se protapeste in fata namilei aleia si ii zice ca nu-l lasa sa plece :))) Parca eram egali in drepturi...dar vad ca s-a depasit faza si acum se promoveaza subminarea masculintatii pana la stadiul in care feministele toxice spala pe creier fetele spunandu-le ca barbatii sunt inutili ...uitand ca ei fac cele mai grele munci pentru ca puțulicile sa aibe un acoperis,confort,drumuri pe care sa se plimbe,blocuri in care sa stea..etc.Si din pacate astfel de seriale le intaresc convingerea cand vad diamai barbatii condusi de niste fetite.Nasol. 
  • jegosii astia de neomarxisti satanisti pana nu baga un episod cu poponareala nu se simt bine...arza-i-ar pe matze de javre globaliste ... chiar trebuie sa strice toate filmele ...