Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
4 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Chapter Twenty-Nine: The Eldritch Dark

Descriere

As an all-consuming darkness trickles into town, Sabrina grapples with feeling like the odd witch out — and makes a risky plan for a whirlwind trip.

10 comentarii

  • Salutare, guest
      • Nu sunt rasist ok,  sunt satul sa mai vad propaganda woke si political correctness in seriale si filme,  asa ca User Andrei  nu toata lumea este ca tine Satanist+PRO-LGBT, BLM.
    • Corect. Si nici o scena de sex...frustrant, stiu. Eu sunt de parere ca sunt prea putini asiatici in serial. Hai sa ne intoarcem la desene animate, cu Tom si Jerry, ca aia nu se pupa... si nici negri nu au ...  ia uite-te la el, i-au fost ranite sensibilitatile de negrii din serial :))) Cat despre LGBT, intreaba un psiholog ce spune asta despre tine....
  • "Imi place" teribil ca filmele care promoveaza ce e mai rau din fiinta umana sunt continuate in timp ce filmele care cultiva ceea ce este bun din om sunt amanate sau anulate. Nu degeaba a fost recunoscut oficial "Templul lui Satana" in SUA. De acolo pornesc toate ororile descrise in biblie. Planul merge inainte, nu?
    • Eu as zice ca e o satira .... dar, bineinteles, fiecare este liber sa extraga ce poate/vrea din mesajul serialului. Si,jur ca intreb fara strop de ironie, care sunt " filmele care cultiva ceea ce este bun din om" care sunt anulate/ amanate ? Si acum ironia (nu ma pot abtine) : nu va vaccinati, ca va "cipeaza" masonii ! 
  • 9 minute 44 atat am rezistat3 sezoane a fost acceptabil serialultrebuiau sa-l anuleze...