Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
3 Sezonul 4 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

This Is All I Need

Descriere

Max journeys to Connecticut to bring Luna back to New York, but second-guesses his instincts when he sees her with her grandparents. Bloom takes action to ensure her staff feel safe at work while Reynolds takes a backseat in the cardiac unit. Sharpe struggles to lean on Dr. Cassian Shin while dealing with a family emergency.

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Traducerea este mediocra, norocul meu este ca stiu engleza si nu am nevoie de ea, dar restul persoanelor care nu stiu, habar nu am ce inteleg din serial, doctorul zice |: "it`s an abdominal tear(ruptura) si este tradus ca : lacrima abdominala, cum poti sa ai lacrimi abdominale ?
    • Admin
      Noi am specificat inca de la primul episod din acest sezon , ca este o traducere slab calitativa. Nivelul de tradus este acela de incepator si nu prea a avansat de cand a inceput sa traduca. Primele doua sezoane au fost inlocuite cu subtitrarile de tip retail si cu sezonul 3 o sa se procedeze la fel. Greseala acestor subtitrari slab calitative , nu ii apartine doar traducatorului Kopa , ci a intregului site din care face parte , pentru ca si ei ca echipa, dar si utilizatorii care au descarcat serialul , refuza sa-l antetioneze atunci cand greseste. Nu va trimitem noi in mod expre , dar daca simtiti sa lasati un comentariu si vreti sa vada acel traducator , ar fi bine sa o faceti pe subtitrari-noi.ro sau pe subs.ro .