Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Tinder Swindler

The Tinder Swindler

Tinder Swindler    

PG-13 114 min

7.2
IMDB: 7.2/10 46,151 voturi

Genul: CrimăDocumentar

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

S-a dat drept un baron al diamantelor care trăia în lux, a amețit femei online, apoi le-a furat milioane de dolari. Acum, unele victime vor răzbunare.

No links available
No downloads available

20 comentarii

  • Salutare, guest
  • Vad multa critica la adresa victimelor.Eu cred ca e vorba de mentalitatea din copilarie unde majoritatea femeilor vor un FAT Frumos/Prince Charming sa le faca toate dorintele posibile..si aparent asta a si facut GUNOIUL/PSIHOPATUL asta de om..Desigur ca noi putem sa judecam fara sa stim exact tot ce s-a intamplat..Cum oare o femeie in ziua de azi se pacaleste..uite ca nu este chiar asa de usor.Femeile astea chiar au tinut la el,si l-au iubit altfel nu s-ar incurca in asa fel.
    • incepi binisor apoi o iei pe aratura, catre casa ;) Nu l-au iubit pe el, ci ideea de barbat bine, bogat, comfortul lor datorita / impreuna cu el. Haidi bre
  • Vorba aia si ** si cu banii luati, mi se pare slab doar din trailer, nu este nevoie sa vad mizeria asta, nu stiu cum poate avea nota asta. Poate din cauza milioanelor de femei cu o personalitate slaba care s au uitat la el ca la o lectie de viata.
  • E vina si a lor pentru ca s-au vazut in lux si apoi au vrut mai mult. Clar daca iti spune ca e in pericol si ca vrea sa falsifice ceva, e ceva neinregula. De acolo sincer trebuiau sa-si dea seama. El mereu avea textele la el, ce si cum sa spuna. Totusi a fost tinut o peroada de timp si acum ce face, iar are o viata de lux? 
  • SubZero,sigur te-a lasat iubita pentru altul cu bani,Determinare,visezi la imperii construite impreuna cu femeia.Din ce,salariul lunar?Adica daca vreo frumoasa plina de bani ar avea ochi pentru tine,tu,dac mandru ai refuza,asa este?Misoginilor!
    • ar trebui sa iti iei cuvintele undeva unde nu trebuie citite de altcineva.  cand cineva are dreptate, trebuie sa fie altcineva de vrea sa dea peste nas. atat timp cand te fascineaza ca ai gasit un baiat cu avion si firme si masini...., de ce nu ai putut sta pe chat cu altul ? te-a atras, avion, printul diamantelor? deci explica-mi si mie culoarea parului !!! daca ala nu e blond ..... atunci eu sunt roscat 
    • eu unul nu as sta cu cineva pentru bani. nu ma f*t cu banii ci cu partenera. se pare ca am atins o coarda sensibila. mai stai si mai uita te si tu putin in jurul tau. si ca sa ti raspund la o intrebare, nu, nu as refuza, dar asta nu inseamna ca stau cu ea pt bani. daca sunt combinat cu alta normal ca as refuza. stii, sunt doua calitati care nu prea mai exista. si hai sa fim seriosi, alea nici macar nu erau de nasul lui. in ziua de azi, si femeile grase, de le misti cu macaraua cred ca sunt de nota 10, cad de fapt sunt de nota -10 si cred ca le revin totul. hai sa fim seriosi. daca nu ar mai exita barbati care sa le cante in struna si sa le dea like uri pe tinder, sa le spuna si citez "cat de frumoasa esti", pe instagram, este normal ca sa tipele de genu sa zica, nu te iau pe tine chiar daca ma iubesti, il iau pe ala care are bani si doar vrea sa ma f*ta, chiar daca si bate joc de mine. chiar vreau sa cauti pe net, strong succesfull male, they did what, Better Bachelor, a different perspective, Taylor The Fiend. cauta i, uita te si poate ai sa intelegi si tu ceva. si nu m a lasat iubita pentru altul. eu le dau papucii dar nu pt alta. nu mai stau sa pun femeile pe piedestal. a gresit in front e pa din start. exact cum fac si ele
  • asa le trebuie. daca vor sa si gaseasca pe cineva, mai bine s ar uita in friendszone. acolo unde au pus toti barbatii buni. daca nici filmul asta nu este un wakeup call pt femei atunci mai ramane o singura varianta. o varianta pe care foarte multi barbati au inceput sa o practice si femeilor nu le convine pt ca sunt batute la propriul lor joc. de ce nu au fost intrebate, la varsta pe care o au, de ce mai sunt inca singure? ce au facut in tinerete? de cati barbati si au batut joc? si femeile fac la fel, dar ele o fac pentru ca legea le permite. nu ma credeti? cautati pe net despre feminist movement, where the good men go, child support, alimoney. pur si simplu, femeile ii seaca pe barbati de bani si legea le permite. asa ca sa nu se mai planga ca au fost inselate.
    • ———————————No bitches?——————————— ⠀⣞⢽⢪⢣⢣⢣⢫⡺⡵⣝⡮⣗⢷⢽⢽⢽⣮⡷⡽⣜⣜⢮⢺⣜⢷⢽⢝⡽⣝ ⠸⡸⠜⠕⠕⠁⢁⢇⢏⢽⢺⣪⡳⡝⣎⣏⢯⢞⡿⣟⣷⣳⢯⡷⣽⢽⢯⣳⣫⠇ ⠀⠀⢀⢀⢄⢬⢪⡪⡎⣆⡈⠚⠜⠕⠇⠗⠝⢕⢯⢫⣞⣯⣿⣻⡽⣏⢗⣗⠏⠀ ⠀⠪⡪⡪⣪⢪⢺⢸⢢⢓⢆⢤⢀⠀⠀⠀⠀⠈⢊⢞⡾⣿⡯⣏⢮⠷⠁⠀⠀ ⠀⠀⠀⠈⠊⠆⡃⠕⢕⢇⢇⢇⢇⢇⢏⢎⢎⢆⢄⠀⢑⣽⣿⢝⠲⠉⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⡿⠂⠠⠀⡇⢇⠕⢈⣀⠀⠁⠡⠣⡣⡫⣂⣿⠯⢪⠰⠂⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⡦⡙⡂⢀⢤⢣⠣⡈⣾⡃⠠⠄⠀⡄⢱⣌⣶⢏⢊⠂⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⢝⡲⣜⡮⡏⢎⢌⢂⠙⠢⠐⢀⢘⢵⣽⣿⡿⠁⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠨⣺⡺⡕⡕⡱⡑⡆⡕⡅⡕⡜⡼⢽⡻⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⣼⣳⣫⣾⣵⣗⡵⡱⡡⢣⢑⢕⢜⢕⡝⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⣴⣿⣾⣿⣿⣿⡿⡽⡑⢌⠪⡢⡣⣣⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⡟⡾⣿⢿⢿⢵⣽⣾⣼⣘⢸⢸⣞⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠁⠇⠡⠩⡫⢿⣝⡻⡮⣒⢽⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ —————————————————————————————
  • Incredibil, haimanaua a scapat si traieste iar pe picior mare, nici macar nu e vreo frumusete de barbat, ce ti-e si cu iubirea asta, asta e alt nivel fata de gainarii nigerieni care se dau militari din armata USA, sunt si eu blonda dar ma minunez cum nu le-a trecut prin cap la fetele astea, ca fiind miliardar tac-su ar fi cea mai indicata persoana sa-l ajute si sa-l protejeze, cerea la niste "amarastence", cand oi vedea un milionar pe tinder promit sa-mi fac si eu un cont, mare e gradina ta Doamne! Multumiri FSO.
  • Desi nu sunt de acord cu acest shimon in totalitate (nu e ok sa iti inseli partenera, sa spui sute de minciuni s.a.m.d), ma bucura putin sa vad ca le-a dat o lectie femeilor care umbla dupa bani si lux. Si faptul ca sunt 'pedepsite' si pentru dorinta de extravaganta si pentru naivitate. Cum sa umbli dupa un barbat care e tot timpul ocupat si nu are timp de tine?! Cum sa te bucuri de experiente de 5 stele, avioane private, excursii in alte tari cand tu nu esti la acel nivel?! si nu ai muncit/contribuit la acele lucruri? V-ati invatat sa ofere barbatul totul...Totodata... sa nu uitam ca sunt multe femei care fac lucruri de genul. Poate nu la acelasi nivel, dar umbla cu mai multi, le cer bani... se prefac ca sunt bogate cand de fapt ce vedeti in poze pe facebook sau instagram e platit de un barbat... si niciuna nu recunoaste ca a pornit de la "coada vacii"Sper ca nu am fost prea dur dar aici este o lectie de invatat pentru femei! Daca vreti lux trebuie sa il si meritati si nu doar pentru ca sunteti sexi sau aveti un barbat bogat. Respect tuturor femeilor care nu umbla numai dupa extravaganta si stiu sa se bucure si de lucrurile marunte cum ar fi o poezie, o floare, o plimbare in parc. s.a.m.d.
    • Despre naivitatea crasa a unor oameni nu vreau sa scriu. Nu, nu toate suntem de la coada vacii. Apoi, nu este imposibil ca unul din parteneri,  iubiti sau soti, sa fie bogat sau foarte bogat in raport cu celalalt, si ce sa faci, te refuz ca "nivelul" meu e doar de o floare, o poezie, o plimbare in parc? Acestea merg la 17 ani, cand esti matur vrei si altceva. 
      • Nu am insinuat ca toate sunt venite din saracie dar multe dintre ele sunt si nu o recunosc. Nici nu spun ca oricine trebuie sa se multumeasca cu putin pentru toata viata... dar daca intalnesti pe cineva care doar asta isi permite (la momentul actual) sa nu fie 'expediat' doar pentru ca e prea sarac cum s-ar spune. In special in Romania nu sunt asa de multi oameni cu bani ca in Anglia, Norvegia, Finlanda sau alte tari mentionate in acest documentar. In schimb parerea mea este ca femeile ar trebui sa munceasca impreuna cu barbatul pentru a-si cladi propriul imperiu... nu sa fuga dupa cineva care are deja unul.

Filme Asemanatoare