Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
WEB-DL Black Site

Black Site

Black Site    

R 93 min

4.4
IMDB: 4.4/10 896 voturi

Genul: AcţiuneThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Un grup de ofițeri cu sediul într-un labirint ultra secret trebuie să lupte pentru a-și apăra viața împotriva lui Hatchet, un deținut inteligent și important. Când el evadează, planurile lui misterioase și mortale au consecințe îngrozitoare.

No links available
No downloads available

18 comentarii

  • Salutare, guest
  • deci toata baza e in lockdown, asta inseamna sigilare completa de exterior, dar aia ies fara probleme afara prin interiorul turnului de telecomunicatii. asta desi isi faceau probleme ca dupa o ora de lockdown fara comunicatii cu exteriorul o sa fie distrusi cu rachete... care mai e rostul lockdown ului????? nu puteau sa iasa pur si simplu prin turnul de telecomunicatii?????
  • 35.06 bine ca si-a dat masca jos ca altfel nu ne prindeam ca e el, de parca nu am vazut filmul Leon si multe altele cu aceeasi tehnica de evadare.in fine, mi se pare o prostie sa intri la o interventie intr-o sala fara monitorizare audio video, unde se afla un suspect si mai multi agenti si unde s-au tras mai multe focuri de arma, sa il evacuezi pe seful ranit dar sa nu iti pui niciun moment intrebarea: UNDE E SUSPECTUL?????
  • 25.56 mare greseala sa faci prezentarile si sa dai detalii despre operativi in prezenta unui suspect de terorism... astea sunt informatii secrete, nu se discuta in prezenta urechilor straine...
  • Ignoranța americană,incultura și altele au dus Istambulul prin Arabia Saudită.Așa că nici nu a mai meritat.Zero!
  • Ce ar fi daca nu v-ati mai da cu parerea daca un film e bun sau nu? Limitati-va sa spuneti doar daca v-a placut sau nu. Gusturile nu se discuta. Pentru critica de film insa, trebuie sa intram in alte dimensiuni culturale. Chestie care pe majoritatea ne depaseste. Mai multa modestie si umilinta nu strica.
  • La inceputul filmului,a observat careva unde au aratat Instanbulu ??!!! Marea Rosie colt cu EAU !!! Belea ....
  • pacat de buget ...puteau face un film bun cu bani astia ....deci filmul este pe departe tras de par , intra in categoria SF sau desene animate , filme cu prosti sau oameni fara creier.... agenti secreti, fosti mmilitari trupe speciale , de o prostie si cretinitate greu de descris chiar si pentru un scenariu de film , daca nu ai ce vede te poti uita la desene sau daca s-au terminat poti sa te amuzi si sa ramai uimit cu acest film facut de o armata de cretini.   un singur om distruge o baza secreta facuta de aamericani si alte tari , ai 1000 de dastia si nu ai nevoie de armata rad toti prosti din lume

Filme Asemanatoare