Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Daylight’s End

Daylight’s End

Daylight's End    

R 105 min

5.4
IMDB: 5.4/10 4,844 voturi

Genul: AcţiuneGroazăSF

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Johnny Strong este un vagabond din New York care isi face aparitia in Texas decis sa elimine din peisaj cat mai multi vampiri cu putinta dupa ce, din cauza unei epidemii, oamenii s-au transformat in creaturi insetate de sange. Cand Johnny ii salveaza viata lui Sam, acesta din urma il cheama la Dallas unde un grup de supravietuitori condusi de ofiterul de politie Frank Hill are nevoie de ajutorul sau. Deoarece atacurile au inceput sa fie din ce in ce mai numeroase la Dallas, misiunea lui Johnny nu va fi una usoara.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • cam tras de par sfarsitul.......mai ca nu il calarea direct aia...de ce dracu sa stai cu restul supravietuitorilor sa ai femeia ta ,o casa si masa calda ....nu date dracu tu faci pe lupu singuratic ....labagiu ,jegos si infometat ,mereu pe drumuri....ce dracu scenariu de 2 bani
  • plictisitor,actorie prea exagerata,sunet si efecte sonore exagerate,personaj principal ...e ca un cocalar de la noi care incearca sa fie 'cool' cu ochelarii aia de prost si fata fara pic de expresie pe ea.
  • Mai fratilor! De unde luati voi notele acestea de IMDb? Acest film are, conform IMDb-ului vostru 8,6, pe site-ul inregistrat IMDb are 5,4. Vreti sa duceti lumea in eroare? De ce?
    • Admin
      Note se actualizeaza manual si nu s-a mai facut treaba asta de multa vreme. Ne pare rau dar nu incercam sa inducem pe nimeni in eroare.

Filme Asemanatoare