Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Brad’s Status

Brad’s Status

Brad's Status    

R 102 min

6.6
IMDB: 6.6/10 5,540 voturi

Genul: ComedieDramăMuzical

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Atunci când un tată își acompaniază fiul pentru un tur al universităților de pe Coasta de Est, întâlnirea cu un vechi prieten îl face să se simtă inferior cu privire la alegerile vieții sale. Brad are o carieră satisfăcătoare și o viață confortabilă în suburbanul Sacramento, unde locuiește împreună cu soția sa drăgălașă Melanie și cu fiul lor talentat, Troy, dar nu este ceea ce el și-a imaginat în timpul zilelor de glorie ale colegiului. Arătându-i fiului său împrejurimile din Boston, unde acesta a mers la universitate, Brad nu poate să nu-și compare viața sa cu cele ale celor mai buni patru prieteni ai săi din colegiu: un personaj important de la Hollywood, un investitor important, un antreprenor de succes, precum și un expert politic și cel mai bine vândut autor. Pe măsură ce își imaginează viețile lor bogate și pline de farmec, el se întreabă dacă ceea ce este acum, este tot ceea ce va ajunge vreodată. Dar când împrejurările îl forțează să se reconecteze cu foștii săi prieteni, Brad începe să se întrebe dacă a eșuat într-adevăr sau dacă, din anumite perspective, este cel mai de succes dintre ei.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • nu o sa inteleg in veci scena de la restaurant cu fostul coleg... viata e o suma de conventii, trebuie sa le respecti, nu sa te agiti ca lumea nu e dreapta si ca ceilalti nu stiu si nu le pasa ce faci sau cu ce te ocupi. de aia te si intreaba. nu o lua prea personal, nimanui nu ii pasa. dar mi-a placut filmul.
  • 1.01.00 de acord cu ben stiller, ma doare in cur de aia care mor de foame in aflica sau india, nu ma compar cu ei, ma compar cu cei de acelasi nivel cu mine, cu cei cu care am copilarit, am fost la scoala, la liceu, facultate, cu colegii de serviciu. ei sunt reperele mele, nu aurolacii din sua sau negrii din africa, ci cei cu care am avut acelasi background, aceleasi sanse, aceeasi viata. de ce sa fiu multumit ca nu mor de foame ca africanii, cand ma gandesc ca altii care au plecat de unde am plecat si eu sunt mai buni, mai bogati, mai realizati?
  • 28.10 filmul e interesant, dar are niste faze tembele de-a dreptul... fi-su se pregatea de un interviu la harvard, se duce acolo si dupa cateva minute iese si zice: am gresit ziua, trebuia sa vin ieri, asta e, nu mai dau interviul.acum, sincer, si daca esti retardat si ai de dat un interviu, nu conteaza unde, la macdonalds sau la harvard, e cam imposibil sa uiti. si daca te strii tembel, iti notezi ziua si ora, ba chiar te duci mai devreme cu juma de ora, ca poate ai pana sau pierzi autobuzul sau avionul, habar nu am. dar sa confunzi ziua mi se pare putin credibil, sincer...
  • Absolut superb!Recomand celor care la un moment dat in viata isi pierd increderea in ei si in sperantele lor.nu este un film comercial ,in prima parte inca incerci sa te lamuresti despre ceea ce vezi dar trairile si sentimentele actorului te captiveaza si la final realizezi ca ai vazut un film excelent

Filme Asemanatoare