Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD In the Shadow of Iris

In the Shadow of Iris

In the Shadow of Iris    

TV-MA 99 min

6.1
IMDB: 6.1/10 1,861 voturi

Genul: Thriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Au avut o înțelegere: se prefac că o răpesc și primesc recompensa de la soțul ei bogat. Dar lucrurile nu stau chiar așa.

No links available
No downloads available

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • 44.12 gata, m-am prins :) rapita era amanta bancherului, impreuna au omorat-o pe sotie si au lasat-o in casa rapitorului, ala a luat-o si a ingropat-o crezand ca e cea care i-a dat cei 10 mii de euro sa o rapeasca. de aia s-a dus ala sa o dezgroape sa vada cum arata si si-a dat seama ca a fost tras pe sfoara.
  • o faza ciudata: rapita era tinuta in casa unei prietene plecate in vacanta. dar cand vine politia il striga pe rapitor dupa numele lui, lopez. de unde stiau cum il cheama daca el nu locuia acolo?
  • o nebuna vrea sa isi paraseasca sotul, dar nu vrea sa plece ca orice om normal, nu, ea vrea sa ia 500 de mii de euro la despartire, asa ca isi insceneaza rapirea ca sa primeasca recompensa. actrita e prost aleasa, e foarte enervanta si are o fata de drogata in permanenta. 30 DE MINUTE AU TRECUT SI NU POT SA SPUN CA FILMUL IMI PLACE. MA MAI UIT 10 MINUTE, desi sunt convins ca o sa regret...

Filme Asemanatoare