Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 43 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Episode 43

Descriere

A concerned neighbor’s call to the police thwarts the cartel’s attempt on Galán’s life. But Chili manages to pull off the assassination.

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • am incercat cu toate cele 3 surse.conexiunea mea e foarte buna.nu inteleg ce se intampla deoarece pana acum vreo doua saptamani mergea normal.acum am probleme in fiecare zi si cel mai mult seara intre11.00 si 12.00.si daca il las sa incarce un episod tot degeaba.merge 3 min si se blocheaza
    • Admin
      De Netu stim doar ca sunt ceva probleme de acum cateva zile , ca nici noi nu reusim sa uploadam mai nimic. Dar pe Openload acum depinde de fiecare server in parte cum functioneaza ca au sute de mii de servere. La ora actuala Openload a depasit servicii ca hbo go si hulu dar cand se hranesc din pop-up-uri si reclamele de acest tip pe care voi smecherii le blocati cu adblock , este normal sa nu fie bani de servere care sa functionze la asteptarile voastre mai ales la ore de varf.
  • devine exasperant.nu se poate face nimic sa mearga siteul cat de cat?la cateva minute se intrerupe orice i-ai face
    • Admin
      Site-ul nostru nu are nicio treaba cu sursele video. Aveti 3 surse la dispozitie daca din toate cele 3 nu va functioneaza cum trebuie , posibil sa fie din cauza serverelor sau a conexiuni dumenvoastra.