Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw    

PG-13 109 min

7.9
IMDB: 7.9/10 183 voturi

Genul: GroazăThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Un critic de temut, un proprietar de galerie distant și o asistentă personală ambițioasă pun mâna pe lucrările unui pictor recent decedat, dar urmările sunt cumplite.

No links available
No downloads available

14 comentarii

  • Salutare, guest
  • nota reala 7.9 Film bun, mai ales daca iti place arta / lumea aceea. Vei identifica niste sabloane, clisee, daca vrei. Daca tu cauti pac-pac, esti pe filmul gresit
  • Acest film demonstreaza perfect ca poti face un film de duzina chiar si cu o distributie de gala. Este ok dar absolut nimic special. MI-a placut de John Malkovich, un actor cu 2 clase peste restul si care a parut desprins din alt fillm. Felul lui de a interpreta este cu adevarat unic. Nota 6 !
  • Nu e horror, e mai mult thriller psihologic asa. Filmul e ok dar pierde din cauza povestii, e cliseu povestea artistului. Din 1/10 eu i'as da un 6, dar nu ca horror.Zi buna!
  • Nu sunt eu destul de cult probabil insa m-am plictisit teribil. Macar am reusit sa mai scriu cateva pagini la lucrare.
  • Filmul e o metaforă foarte interesantă. Vedem că odată ce cineva a depus suflet și sânge în arta sa, atunci ea doar ar trebui să fie admirată și nu vândută pentru bani. Cei ce o vând pentru bani, după cum vedem în film, sunt omorâți. Iar cei ce doar o admiră și într-adevăr le place, nu pățesc nimic. Interesant...

Filme Asemanatoare