Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
WEB-DL Finding Steve McQueen

Finding Steve McQueen

Finding Steve McQueen    

R 91 min

6.4
IMDB: 6.4/10 857 voturi

Genul: CrimăDragoste

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Finding Steve McQueen este bazat pe povestea a celui mai mare jaf de banci din istoria S.U.A. In anul 1972, o banda de hoti din Youngstown, Ohio, condusa de Amil Dinsio, a intrat prin efractie intr-o sucursala din California si au furat tot din seiful bancii.

No links available
No downloads available

13 comentarii

  • Salutare, guest
  • Un film excelent care te tine aproape non stop cu un zambet pe buze. Travis Fimmel ramane un actor aparte cu un stil unic de interpretare.Nota 7.5 !
      • Nu. Un film de 7,5 este probabil undeva in 10-20% cele mai bune filme, asadar este excelent. Daca nu ma crezi, uite-te aleator la 10 filme si o sa gasesti poate unul singur mai bun ca acesta.
  • 5.10 just shut up and talk. :))) cine scrie replicile in filmul asta ori e tembel, ori e tembel. eu renunt la film, nu merita.
  • 3.07 pana si dosarul cu sina din romania e mai bun... serios, asa arata un dosar de politie in sua? foi puse alandala intr-un carton, fara sa fie prinse macar cu un clips, daca nu capsate? la a doua tampenie in filmul asta renunt... deja am pierdut 2 ore cu 23 filme aiurea.
  • S-a cam ingrasat Ragnar. Acelasi stil de vorba, aceleasi miscari de zici ca e drogat non-stop. Din pacate unii actori nu se pot depasi. Filmul e bun...

Filme Asemanatoare