Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD A Call to Spy

A Call to Spy

A Call to Spy    

PG-13 123 min

5.8
IMDB: 5.8/10 477 voturi

Genul: BiograficDramăThriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Povestea Verei Atkins, o recrutoare de spioni iscusită, și a două dintre primele femei pe care le selectează pentru „armata secretă” a lui Churchill: Virginia Hall, o americancă îndrăzneață neoprită de un handicap și Noor Inayat Khan, o pacifistă. Aceste femei civile formează o prietenie puțin probabilă în timp ce sunt încurcate în misiuni periculoase pentru a schimba soarta războiului.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • FSOnline, poate anul acesta vom primi un buton/sectiune cu toateeee filmele de Craciun :D :D   Dar mai din noiembrie, nu tocmai in ajun :D :D    
    • Admin
      O sa fie la sectiunea de subgen-uri. Au fost deja sortate , dar inca mai avem de treaba. Speram sa fie gata in luna noiembrie si sa mai adaugam si alte filme de acest gen.
  • Vera May Atkins CBE (16 June 1908 – 24 June 2000) was a Romanian-born British intelligence officer who worked in the France Section of the Special Operations Executive (SOE) from 1941 to 1945 during the Second World War.
  • Oare ii mai pasa cuiva astazi de toti cei care s-au sacrificat pentru libertate?Uitarea este un defect uman. Pacat..... 

Filme Asemanatoare