Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD A Dark Song

A Dark Song

A Dark Song    

R 100 min

6.0
IMDB: 6.0/10 5,397 voturi

Genul: DramăGroază

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

O tânără hotărâtă și un ocultist își riscă viața și sufletele pentru un ritual periculos care spera sa le aduca ceea ce și-au dorit…

No links available
No downloads available

10 comentarii

  • Salutare, guest
  • Mie mi-a placut, trebuie sa te confrunti cu o durere sufleteasca ca sa-l poti intelege ( lasand la o parte ritualul, demonii), nu e pentru toata lumea filmul asta. Pentru mine nu a fost o pierdere de timp.
  • Nu va luati dupa ''inteligentii'' care au comentat lucruri rele la adresa filmului. Trebuie insa sa luati in considerare faptul ca filmul e un ''slow burn'', adica nu are actiune si poate parea plictisitor unora. Tot filmul e despre efectuarea unui ritual foarte complex numit Abramelin. Mie filmul mi-a placut, in special pentru ca ma intereseaza subiectul, desi nu cred ca ritualurile sunt adevarate, tot mi se pare un subiect interesant. De asta zic, daca vreti sa va uitati, trebuie sa stiti ca nu e un fim horror tipic, si ca e un ''slow burn'', nu cred ca exista in romana un termen pentru asta. In orice caz, nu e o porcarie, cum au comentat altii, poate sa nu fie ineresant pentru toata lumea, dar clar nu e o porcarie. Dar in fine, unii chiar nu pot realiza faptul ca daca tie nu iti place ceva, aia nu inseamna ca e neaparat o mizerie.
    • si daca tie iti place ceva, nu inseamna ca trebuie sa placa si altora. observi..cum functioneaza?in ambele sensuri.fiecare isi poate spune parerea. ti-o poti spune pe ata fara iti bati joc de parerile altora..filmul e plictisitor raaauuuu ,chiar nu s emerita,daca te uiti la primele 10 minute si apoi derulezi direct la ultimele 10 minute,poti spune ca ai vazut tot filmul. tot ce e intre ,e degeaba,mai ales ca..''ritualul'' nu e aratat in detaliu
      • Ai dreaptate, nu trebuie sa placa si altora ceea ce ii place unei persoane, dar in acelasti timp, daca tie nu iti place, aia nu inseamna ca filmul e o mizerie,sau o porcarie, cum spun multi in comentarii (nu doar la filmul asta, ci la aproape orice film pe site-urile romanesti). Ceea ce iti place e subiectiv, dar sa spui ca un film e rau, e o afirmatie obiectiva care trebuie sustinuta de niste argumente. Poate sa nu iti placa neaparat un film, dar daca ai destui neuroni sa fii in starte sa recunosti ca e obiectiv un film bun. Iar daca tie nu iti place sau iti pare plictisitor, si te uiti la tot filmul ca apoi sa spui ca ti-ai prierdut vremea cu el, e vina ta pentru ca esti efectiv un bou daca stau 2 ore sa te uiti la ceva ce nu iti place lol. Nu te obliga nimeni sa te uiti la un film care nu iti place, ca apoi sa te plangi ca vezi doamne ce mizerie de film. Dar mna, nu exista locuri mai canceroase si infernale decat sectiunile de comentarii romanesti, unde se vede IQ-ul unei mari parti a populatiei natiei asteia.

Filme Asemanatoare