Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Afterimage

Afterimage

Afterimage    

PG-13 98 min

7.1
IMDB: 7.1/10 992 voturi

Genul: BiograficDramăIstoric

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Filmul spune povestea carismaticului pictor Władysław Strzemińsk, care s-a opus realismului socialist și a reușit să își păstreze libertatea artistică, în ciuda obstacolelor de ordin politic de care s-a lovit.

No links available
No downloads available

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • un film impresionant despre tumoarea odioasa care a fost perioada comunista pentru toate tarile din blocul sovietic dar si despre lipsa de adaptabilitate la noile realitati. multi au fost legionari, apoi comunisti, comunistii au devenit democrati, pesedisti, pntisti sau penelisti dupa revolutie. oamenii trebuie sa traiasca, ideologia e mai putin importanta.strejinski asta a preferat sa moara demn, bolnav, sarac si flamand in loc sa laude comunismul, sa fie apreciat in continuare sa aiba mancare, bani si medicamente. ce pot sa mai zic?
  • 1.23.20 exact ce spuneam mai devreme, preferi sa mori de foame sau sa faci un compromis cu sistemul comunist, la fel ca toti?
  • 1.22.40 cand nu ai ce sa manaci si nu ai niciun venit sa faci pe demnul si neprihanitul mi se pare o prostie. toti au facut compromisuri in comunism, toti erau membri de partid pentru ca asa era sistemul. sa te pui contra insemna nu sa fii curajos ci sa fii sinucigas.
  • 1.19.00 imaginile cu cozile de la magazinul de carne imi aduc aminte cum era in timpul lui ceausescu... macar in magazinul ala polonez era carne de vanzare, in romania nu era nimic... asteptai cu orele la coada sa vina masina de la abator si uneori nu venea deloc... uleiul, zaharul, faina se dadeau pe cartela. nu aveai cartela, nu primeai nimic, exact cum e in filmul asta...
  • 1.16.20 subtitrare in polona: vi lenin vorbind la uzinele putilov in 1917. subtitrare romana: vi lenin vorbind la uzinele putilov in 1911...
  • 55.57 limba polona, nu limba poloneza... limba, cultura, academia etc sunt POLONE. masina, painea, dulapul pot fi poloneze. la fel ca si limba romana, nu e limab romaneasca...
  • 54.30 securistii demoleaza basorelieful de pe un perete al cafenelei... desi artistul tocmai se dusese la centru sa ia AVANSUL pentru proiectul basoreliefului... aia deja instalasera lucrarea desi asta nici nu primise avansul pentru proiectul de realizare a basoreliefului?
  • 11.00 artistii contemporani, in schimb, pentru mine sunt egali cu zero. daca alea sunt sculpturi si picturi, eu sunt inginer de fizica nucleara... si nu sunt nici macar inginer...
  • superb film. rezistenta prin cultura. imi amintesc de militienii romani, la fel de redusi mintal ca si aia polonezi. jos comunismul, puie msd, puie mnl, uie musr.

Filme Asemanatoare