Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
WEB-DL Agent Game

Agent Game

Agent Game    

R 90 min

3.8
IMDB: 3.8/10 612 voturi

Genul: AcţiuneThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Un ofițer CIA este ținta unei operațiuni de extradare după ce a fost făcut țap ispășitor pentru moartea unui om supus la interogatoriu.

No links available
No downloads available

8 comentarii

  • Salutare, guest
  • Ba filmul desi bine realizat, e slabutz ptr ca e chiar neterminat. Bugetul micutz (evident, neaprobat de globalisti) a impus ca filmul sa fie drastic scurtat. Si ne lasa in coada de peste. Astfel de filme sunt obstructionate pana la absurd, bugetul lor ramane mic fiindca nu e sprijinit, deci greu poate iesi ceva finisat.
  • IN NICIUN CAZ film de nota 3 (nota imdb). A devenit ciudat cum imediat ce apare un film care nu respecta directiva stapanilor/independent, primeste brusc sute de nota 1! Ceea ce m-a facut sa urmaresc tot filmul cu mare interes.Pro:1. Jocul celor trei mari actori - Gibson, Isaacs, Duroney - e de mare clasa (ca de obicei)2. Muzica e foarte bine scrisa, sunetul e foarte bun3. Scenele de actiune sunt foarte bine facuteCon:1. Imaginea e prea sub-expusa, sunt cam obositoare scenele cu low-light2. Regia si montajul mai au stangacii3. Uneori, se simte bugetul mic in locatiiIi dau un 6.5 cinstit pentru un low-medium budget de actiune.
      • 4 cu ''non aprecierea mea''...3 e o nota generoasa,pacat de ''Miel''...cred ca e cazul ca si alti fosti mari actori sa isi plimbe nepotii,amantele sau pastravii intr-un drill de poveste...
    • este  un  film  bun  ,, prin  mesajul  care  il  trimite  ,,dictatori  si  coruptie  este  peste  tot  ,patriotism  real  este pentru supravetuirea   dolarului.

Filme Asemanatoare