Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Alexander

Alexander

Alexander    

R 175 min

5.5
IMDB: 5.5/10 134,457 voturi

Genul: AcţiuneAventuriBiografic

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

A reprezentat multe, pentru multi oameni – un rege razboinic neinfricat, plin de ambitia, curajul si aroganta tineretii, care si-a condus trupele coplesite numeric impotriva imenselor armate persane; un fiu care a cautat cu disperare sa se bucure de aprobarea severului sau tata acoperit de cicatricele multor batalii, dar in acelasi timp sfasiat si chinuit de mostenirea lasata de mama sa; un cuceritor neobosit, care nu a pierdut niciodata o batalie si care si-a impins soldatii pana la limitele lumii cunoscute in epoca sa; un vizionar al carui destin, cu visurile si faptele sale de vitejie, a ramas pentru totdeauna in istorie, contribuind la modelarea lumii, asa cum o cunoastem astazi. A fost toate acestea si mult mai multe. El a fost Alexandru cel Mare.

No links available
No downloads available

4 comentarii

 • Salutare, guest
 • Buna dimineata! As dori sa downloadez filmul Alexander 2004, cum procedez sa il gasesc si unde dar si cu subtitrare
  • Admin
   Buna dimineata ! Noi suntem site de streaming, nu oferim posibilitatea de a descarca fisierul video. Asta este conditia pe site. Puteti sa incercati cu diferite extensii sa descarcati sursa video si subtitrarea. O solutie buna la acest lucru, este Internet Download Manager. Mai multe detalii va rugam sa cautati dumnevoastra pe youtube sau in alta parte.
  • Admin
   Ar fi bine sa verificati conexiunea la internet , sa va setati DNS-ul pe cel public de la google si poate asa o va functioneza cel putin una din sursele de mai sus.

Filme Asemanatoare