Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online Subtitrate HD
HD Alien: Covenant

Alien: Covenant

Alien: Covenant    

R 122 min GroazăSFThriller

6.6
IMDB: 6.6/10 116,736 voturi

, , ,

USA, UK, Australia, New Zealand, Canada

Subtitrare:

În spațiu, nimeni nu îți poate auzi strigătul. Patru decenii mai târziu, aceste cuvinte încă rămân sinonimele intensității autentice ale capodoperei futuriste horror marca Ridley Scott: Alien. Acum, creatorul francizei atât de cunoscute se reîntoarce în universul pe care l-a creat pentru a-i explora cele mai întunecate parti odată cu Alien: Covenant, o aventură care îți va accelera bătăile inimiii și care testează limitele terorii.
La bordul navei Covenant predomină liniştea. Echipajul împreună cu celelalte 2,000 de suflete care se află la bord sunt într-un somn criogenic adânc, în timp ce un Walter sintetic străbate coridoarele de unul singur. Nava se îndreaptă către îndepărtata planetă Origae-6 unde, în îndepartata parte a galaxiei, coloniştii speră să instituie un nou avanpost pentru umanitate. Însă pacea instaurată se destramă când în apropierea coloniei are loc o explozie stelară care distruge stocurile de energie, urmările devastatoare constând într-o mulitudine de victime, deviind astfel misiunea de la cursul său.
În curând, supravieţuitorii descoperă ceea ce pare a fi un paradis neexplorat, un colţ de Rai nedescoperit al munţilor încununaţi de nori şi al copacilor inalti, mult mai apropiat comparativ cu Origae-6, şi cu un potenţial bun de a deveni ‘acasă’. Însă ceea ce au descoperit, este, de fapt, o lume întunecată şi letală, plină de ascunzişuri, cotituri şi capcane la fiecare pas. Aflaţi faţă în faţă cu o ameninţare ce depășește orice imaginaţie, exploratorii trebuie să încerce o evadare chinuitoare.

No links available
No downloads available

20 comentarii

 • Salutare, guest
 • o mizerie de film. "de unde venim" cica e intrebarea la care cauta sa dea un raspuns franciza de vreo 2 bucati incoace. cand colo acelasi smoothie verde-cacaniu, sange cacalau si o femeie care striveste "femeia" lor in gura macaralei. nu va lasati speriati de speriatii astia din spatele acestei francize,  e un film urat facut de niste urati pentru urati. e ca un fel de "falci" , facem baie in p...ielea goala in balta plina de rechini si daca ne pescuieste ceva la timp afara  suntem cool. cui ii plac schelaiturile ii recomand mai bine un porno e mai domolitor si nu se transpira de frica :)
 • Alt film cu un final cretin. Prometheus a sfarsit cu o continuare, iar filmu asta a sfarsit practic la fel...
 • inteleg ca publicitatea conteaza, dar pe web-os la LG ma chinui ingrozitor sa scap de adds sau sa intru in fullscreen; cel putin pe "rapidvideo" am renuntat sa incerc dupa 25 de minute. Ramane singura optiune pe PC?
  • Admin
   Si din toate cele , nu reusiti sa urmariti pe niciuna sau cum ?
   Tot pe un LG , de exemplu noi urmarim fara probleme , pe Openload.
   • pe openload merge dar face la fel, cand apas pe fullscreen intra pe tot ecranul dar intra si pe pauza; apas play iese din fullscreen si imi deschide alta reclama. Numai la alien face asta. Alte seriale/filme incercate merg. Netutv nu merge deloc
   • Admin
    Si noi avem acelasi model si vedem cu aceleasi reclame si nu intampina probleme de genul asta. O sa mai adaugam o sursa , poate aveti mai putin probleme cu sursa respectiva dar sa stiti ca altele mai bune decat ce este aici nu prea exista.

Filme Asemanatoare