Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD All I See Is You

All I See Is You

All I See Is You    

R 109 min

5.4
IMDB: 5.4/10 7,642 voturi

Genul: DramăMister

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Gina și soțul ei James au o căsătorie aproape perfectă. După ce a rămas oarbă în urma unui tragic accident din copilărie, Gina depinde acum de James, o dependență care pare să le solidifice relația pasională. Ea vede lumea cu ajutorul descrierilor lui James. În ciuda handicapului ei, cei doi se bucură de o existență colorată în Bangkok, Thailanda, unde James lucrează în asigurări, iar Gina explorează viața într-o țară străină.

No links available
No downloads available

8 comentarii

  • Salutare, guest
    • sunt atat de multe implicatii in spatele acestei actiuni, incat este aproape imposibil ca aceasta sa fie concluzia ta finala dupa vizionarea filmului. doar cu atat ai ramas? doar atat ai simtit si perceput? se para ca, de cele mai multe ori, cand privim catre acelasi lucru vedem totusi fiecare altceva (probabil raportat la experiente de viata, traume, educatie si mediul social, care de cele mai multe ori ne slefuiesc si definesc)
      • fiecare cu ce il doare.... educatia, mediul social nu slefuiesc nici nu definesc. mai degraba pervertesc. perceptia, sentimente, uneori chiar si ratiunea. cunosc multe situatii in care totul parea perfect, dar in realitate fiecare salt al unuia sau celuilalt s-a soldat cu nemultumiri, frustrari, iar in final totul s-a sfarsit cu inceputul unei uri nemarginite.... cum ai putut observa si in film, schimbarea statutului ei, lui i-au declansat un val de spaime, a devenit incapabil sa rezoneze cu femeia care incepea sa se descopere si incerca sa se bucure de viata, culori, de viata lor de cuplu. filmul socheaza prin realism, din dragostea lui pentru ea a luat nastere un razboi in cuplu, razboi caruia ii cad victime tot ce se apropie prea mult de cei doi.
  • Un film bun. Dependenta, gelozia, frica de a nu pierde fiinta iubita, nevoia de a fi iubit nu sunt iubire. Si totusi sunt? Sau poate coexista? Un film pentru cine vrea mai mult (de la un film de dragoste) decat stereotipurile si dulcegariile hollywoodiene.

Filme Asemanatoare