Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Loading...
HD All in My Family

All in My Family

All in My Family    

PG-13 39 min DocumentarFamilieShort

7.0
IMDB: 7.0/10 43 voturi

USA

Subtitrare:

După ce-și întemeiază o familie proprie în America, un cineast gay urmărește procesul de acceptare în sânul familiei sale chineze iubitoare.

Directori

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Serios acuma, sunt intru totul de acord ca persoanele din comunitatea lgbt sa fie acceptate asa cum sunt dar deja exagereaza cu agenda asta a lor. Asta e mai mult o campanie de convertire decat de acceptare, daca si in desenele animate baga personaje gay, si in toate filmele, serialele, videoclipuri muzicale, reclame. Pana la urma o sa promoveze si pedofilia ca fiind normala si de dorit, astea sunt deviatii sexuale fie ca le place sau nu, trebuie acceptate pentru ca exista dar nu promovate!
      • Da. Comentariile fara rost au rostul lor, atata timp cat societatea romaneasca merge cu curu-nainte catre "civilizatie" .Pe mine filmul m-a scarbit....nu l-am putut vedea decat partial.
      • Deci Finn-ut draga, tu nu faci parte din societatea romaneasca? Atunci fa-ti o placere si emigraza intr-o tara cu drepturi egale pentru toti si unde dreptul la libera exprimare (fara rost) nu este ingradit. Si lasa-ne pe noi in Piata Victoriei. PSD-istule
Loading...

Filme Asemanatoare