Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD All the Devil’s Men

All the Devil’s Men

All the Devil's Men    

R 99 min

5.0
IMDB: 5.0/10 808 voturi

Genul: Acţiune

Subgen: , ,

Limba:

Subtitrare:

All the King’s Men online este un film clasic despre sistemul corupt din trecut si manipularea maselor, lucru pe care il intalnim si acum in alegerile liderilor din zilele noastre, Pelicula prezinta ascensiunea si caderea unui politician corupt care isi face prietenii bogati pentru a-si pastra relatiile si a prinde radacini, lucru care il ajuta sa recastige lupta aparent pierduta, printr-un apel de propaganda populist.

No links available
No downloads available
Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

2 comentarii

  • Salutare, guest
  • 29 de minute. filmul e un rahat cu perje. actori care se cred robocop. singurul actor bun din film e injunghiat si moare in primele 25 de minute din film.
  • 15.30 cand nu prea stii geopolitica, dar faci scenarii de film... isis nu a dat niciodata informatii talibanilor, care sunt dusmanii lor de moarte. talibanii au luptat in afganistan impotriva isis care le ameninta puterea. acum, afganistanul e al talibanilor, isis e istorie.

Filme Asemanatoare