Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Alone in Berlin

Alone in Berlin

Alone in Berlin    

R 103 min

6.1
IMDB: 6.1/10 1,050 voturi

Genul: Dramă

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Berlin, iunie 1940. În timp ce propaganda nazistă celebrează victoria regimului asupra Franței, sotii Anna și Otto Quangel afla caunicul lor fiu a fost ucis pe front. Acest cuplu din clasa muncitoare a crezut mult timp în “Führer” și l-au urmat de bunăvoie, dar acum își dau seama că promisiunile sale nu sunt altceva decât minciuni și înșelăciune. Ei încep să scrie cărți poștale, ca o formă de rezistență și în încercarea de a sensibiliza: “Opriți mașina de război! Omorâți-l pe Hitler!” Punându-și viața în pericol, ei distribuie aceste cărți poștale în intrările clădirilor și în casa scărilor, iar Gestapo-ul începe să-i urmărească curând…

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • 55.35. tipa ziceȘ batalia eroica de la stalingrad. cineva trebuie sa spuna adevarul. :))) care adevar? crezi ca pe vremea aia te uitai pe internet si aflai informatii? singurele informatiie rau cele oficiale, nu aveai de unde sa afli ce s-a intamplat de fapt la stalingrad, ca nu exista bbc sau cnn sa afli tu adevarul. stiati doar ce iti zicea televiziunea germana si ziarele germane.
  • nu inteleg de ce nu puneau cartile postale in cutia postala, ca pentru aia sunt, nu sa le lase pe scari.... cine ridica o foaie de pe jos? pe cand un pliant sau o hartie din cutia postala o scoti, te uiti la ea si daca nu iti place, o arunci.
  • cam multe inexactitati... daca franta fusese cucerita, inseamna ca actiunea e undeva in iunie 1940. nu inteleg cum sotul uneia dintre femeile din film lupta in polonia in iunie 1940, in timp ce ea se distra la berlin... cu cine se lupta in polonia, care era deja impartita intre germania si urss?
  • obersturmbahnfuhrer nu e ofiter superior la comanda trupelor de asalt :) este locotenent colonel SS sau SA, adica trupele paramilitare, nu armata germana propriu zisa.

Filme Asemanatoare