Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Amy

Amy

Amy    

R 128 min

7.9
IMDB: 7.9/10 18,976 voturi

Genul: DocumentarMuzical

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Un talent unic într-o generaţie, Amy Winehouse a fost o cântăreaţă ce a captat atenţia întregii lumi. Un artist de jazz în cel mai autentic sens al cuvântului – a scris şi a cântat din suflet, folosindu-se de harul său muzical pentru a-şi analiza propriile probleme. Combinaţia dintre sinceritatea ei pură şi talentul său excepţional a creat unele dintre cele mai adorate melodii ale epocii moderne.
Succesul ei imens a venit la pachet cu o invazie a reprezentanţilor mass media, care, împreună cu relaţiile ei defectuoase şi stilul de viaţă precar au marcat începutul declinului ei tragic. Amy Winehouse a decedat în urma unei intoxicaţii cu alcool în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani.
Chiar dacă a declanşat controverse înainte să apară, AMY promite să spună o poveste emoţionantă despre cine a fost Amy Winehouse, dincolo de scenă.

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • Obositor. Filmul este făcut prin procedeul interviurilor sau / și reality show, editat post-factum prin introduceri de dialog. Imaginea este foarte proasta, probabil filmările sunt făcute cu telefonul mobil sau cu camere de mana cu rezoluție slaba. Desi ca artist mi-a plăcut, filmul mi se pare foarte slăbuț. 
    • Admin
      Putem doar ca nu este tradus si o sa vina cu traducere in limba engleza si multi probabil vor sa-l vada tradus si incepe infernul intrebarilor despre subtitrare.

Filme Asemanatoare