Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Amy

Amy

Amy    

R 128 min DocumentarMuzical

7.9
IMDB: 7.9/10 18,976 voturi

, , , , , ,

UK, USA

Subtitrare:

Un talent unic într-o generaţie, Amy Winehouse a fost o cântăreaţă ce a captat atenţia întregii lumi. Un artist de jazz în cel mai autentic sens al cuvântului – a scris şi a cântat din suflet, folosindu-se de harul său muzical pentru a-şi analiza propriile probleme. Combinaţia dintre sinceritatea ei pură şi talentul său excepţional a creat unele dintre cele mai adorate melodii ale epocii moderne.
Succesul ei imens a venit la pachet cu o invazie a reprezentanţilor mass media, care, împreună cu relaţiile ei defectuoase şi stilul de viaţă precar au marcat începutul declinului ei tragic. Amy Winehouse a decedat în urma unei intoxicaţii cu alcool în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani.
Chiar dacă a declanşat controverse înainte să apară, AMY promite să spună o poveste emoţionantă despre cine a fost Amy Winehouse, dincolo de scenă.

No links available
No downloads available
Procesul de mutare de pe Videomega pe OkStream este acum complet.

Subtitrarile sunt din nou functionale.

In caz ca vedeti mesajul "File has been..." , inseamna ca fisierul nu a putut fi transferat si va trebui re-uploadat.

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • Obositor. Filmul este făcut prin procedeul interviurilor sau / și reality show, editat post-factum prin introduceri de dialog. Imaginea este foarte proasta, probabil filmările sunt făcute cu telefonul mobil sau cu camere de mana cu rezoluție slaba. Desi ca artist mi-a plăcut, filmul mi se pare foarte slăbuț. 
    • Admin
      Putem doar ca nu este tradus si o sa vina cu traducere in limba engleza si multi probabil vor sa-l vada tradus si incepe infernul intrebarilor despre subtitrare.

Filme Asemanatoare