Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Loading...
Loading...
CAM Avengers: Endgame

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame    

PG-13 181 min AcţiuneAventuriFantastic

8.9
IMDB: 8.9/10 358,211 voturi

,

, , ,

USA

Subtitrare:

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

Distributie

No links available
No downloads available

74 comentarii

 • Salutare, guest
 • Admin
  O sa tot schimbam variantele astea filmate in cinema pana la aparitia unei variante decente de vizionare.Ca sa va faceti o idee cand o sa apara WEB-DL sau Bluray (HD) , putem sa comparam cu filmul de anul trecut : Avengers Infinity War. Prima varianta CAM a aparut pe 28 aprilie 2018, varianta WEB-DL pe 30 iulie 2018 si HD pe 1 august 2018.Subtitrarea in limba engleza nu exista si nici o sa apara foarte curand fiindca este destul de greu de realizat. Pe subscene, tot comparand cu filmul de anul trecut, subtitrarea a aparut in luna iunie.
   • Admin
    S-a actualizat cu versiunea : V3.1080p.HC.HDTS.H264.AC3.Will1869 si va ramane asa pana la o varianta la fel de buna calitativ si fara subtitrarea in limba chineza hardcodata. (multumiri uploader-ului nostru)

Filme Asemanatoare