Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Biggie: I Got a Story to Tell

Biggie: I Got a Story to Tell

Biggie: I Got a Story to Tell    

PG-13 97 min

7.5
IMDB: 7.5/10 24 voturi

Genul: BiograficDocumentarMuzical

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Prin imagini rare și interviuri detaliate, acest documentar omagiază evoluția lui The Notorious B.I.G. de la traficant la colțul străzii la rege al rapului.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Salut, puteți să aranjați filmele in ordine? Adică dacă scriu Jason Statham sa apară absolut toate filmele postate pe acest site. Puteți sa faceți asta? 
  • Un ''golanas''talentat ai anilor'80 a carui soarta era ''deja'' scrisa ...amestecul sau in moartea lui Tupac,si prietenului lui Tupac Suge K,in moartea sa,.au ramas, la nivel de ipoteze, desi un fost politist a incercat o documentare mai serioasa in ceea ce priveste moartea lui Tupac...lasand sa se inteleaga ca, consecintele au venit in cascada asupra lui Biggie...Se pare ca nimeni nu a fost interesat sa afle cu adevarat cine si de ce au fost asasinati cei doi...organele de ordine,avand se pare,  cel mai muklt de ''castigat ''din toata ''tarasenia''...un documentar destul de eliptic fara amanuntee f picante,dar care merita,totusi, vizionat...recomand in oglinda ''povestea lui Tupac'' mult mai bine documentata,in documentarul aparut acum cativa ani.
    • Se stiu in mare parte cei care i-au omorat pe cei doi, nu 100%, dar se stiu. Tupac ar fi fost omorat de Orlando Anderson cu care avuse o altercatie in aceasi noapte dupa lupta lui Mike Tyson, iar dupa moartea lui Tupac, Suge Knight ajunge la inchisoare de unde infuriat de moartea prietenului sau si crezand ca Biggie este de vina, Suge ii spune sotiei sale de la vremea respectiva sa ii trimita bani unei personae care sa il omoare pe B.I.G., o persona pe care Suge o cunostea. Recomand serialul "Unsolved: The murder of tupac and biggie smalls"
      • M am uitat la serialul acela acum câteva sapt.Recomand serialul acela

Filme Asemanatoare