Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
WEB-DL Black Adam

Black Adam

Black Adam    

PG-13 124 min

6.9
IMDB: 6.9/10 126,710 voturi

Genul: AcţiuneFantasticSF

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile atotputernice ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

No links available
No downloads available
Dumnezeu să te odihnească în pace, Avocatul31 (Remus Catalin) !
Sincere condoleanţe familiei !

91 comentarii

 • Salutare, guest
 • Admin
  Varianta CAM contine reclame la site-uri de pariuri care au fost blurate.Imaginea pentru o prima varianta CAM este destul de buna , sunetul este bun.Varianta in format digital nu se stie cand va aparea exact, dar estimam noi ca prin luna ianuarie 2023 o sa apara prima varianta WEB-DL..
  • Admin
   S-a actualizat cu o varianta CAM fara nicio reclama si cu o calitate video si audio mai buna. Subtitrarea in limba romana existenta pe site-ul subs.ro este foarte de greu de sincronizat pentru varianta pe care o avem noi aici, asa ca asteptam sa apara o traducere noua pentru varianta asta.
   • Admin
    S-a actualizat cu varianta WEB-DL cu subtitrarea in limba coreeana hardcodata pe sursa video.S-a adaugat si subtitrarea in limba romana si subtitrarea in limba engleza ca a doua optiune. 
   • Admin
    S-a actualizat cu traducerea in limba romana realizata de SimonaCriS de la subtitrari-noi.ro

Filme Asemanatoare