Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Blood on the Crown (Just Noise)

Blood on the Crown (Just Noise)

Just Noise    

PG-13 102 min

6.1
IMDB: 6.1/10 31 voturi

Genul: Dramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

How the citizens of Malta fought for independence from Britain in 1919. When the Army was sent to quell the riots and the British government covered up the bloody encounter, more than 100 Maltese were accused of instigating the violence and jailed.

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • Traiesc in Malta de 3 ani. Britanicii sunt inca cei mai bine primiti aici si ei i-au ajutat inca si in al doilea razboi mondial cu hrana cand Malta nu mai avea ce manca. Anglia a sacrificat multe nave cu provizii in timp ce Malta era bombardata de Italia si Germania.
  • Chiar nu am știut ca Malta a trebuit sa lupte cu Marea Britanie pentru independenta. Ba, mai mult: din ce am citit in mass-media, Malta datorează dezvoltarea  economica și culturala Marii Britanii. Am fost recent in Malta de nenumărate ori, ca inginer in domeniul construcțiilor  navale. Toată industria, insignifiantă, atât cat există, se datorează Marii Britanii. Turismul și arhitectura urbanistica s-au închegat in jurul dezvoltării industriale.  Finanțele, sunt exclusiv susținute de Marea Britanie. De ce ar vrea vreo nație sa devină mai săracă prin îndepărtarea aparentei tutele?  Nu mai povestesc că de-a lungul secolelor, Anglia a protejat militar Malta, atât împotriva arabilor, naziștilor, bolșevicilor, mai apoi și împotriva dictatorilor care din când in când, precum in America Latina, s-au ridicat din mijlocul unor comunități de 50-60 de persoane super-corupte și au acaparat o țară întreagă. As înțelege sa îndepărtezi bolșevismul (i.e Rusia sau USSR , depinde de vremuri) sau o alta putere retrogradă.... Dar atât timp cat Australia, Noua Zeelanda, Canada, etc, tari cu un standard foarte înalt de viată, fac parte si in zilele noastre din Commonwealth... 
    • Dap! Acel inalt standard de viata este datorat EXCLUSIV jafurilor pe care marile puteri le fac . Cand USA a intrat in iraq, primul lucru facut a fost acapararea campurilor petroliere si semnarea acordurilor pe termen lung de exploatare, la "exorbitanta" suma de 0.50 dolari pe baril.US este suparata pe Iran pentru faptul ca au lasat statele cu buza umflata, nationalizand petrolul pe care Marea Britanie, marinimos il impartise cu USA., fostele dominioane ale coroanei fiind obligate sa cedeze petrolul uneia sau alteia dintre puteri. Cat despre adunatura comuna a fostelor colonii, este usor. In India, coroana britanica a ucis si deposedat de averi maharaja care doreau independenta, lasand cale libera celor ce stateau in genunchi. De atunci, India este condusa de "vasali" practic. Familia Saud, o adunatura de golani ai desertului a fost ceea ce indeplinea conditiile de a ajunge la putere, asa ca este acolo si acum, cu toate ca este SINGURUL sustinator al terorismului . Cat despre Romania,la iesirea de sub tutela "bolsevicilor" a trebuit sa renunte la industrie ,sa cedeze petrolul si sa devina o natie de ramatori dupa castraveti si rosii...Deci???!!! Despre ce vorbim?

Filme Asemanatoare