Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Brené Brown: The Call to Courage

Brené Brown: The Call to Courage

Brené Brown: The Call to Courage    

PG-13 76 min Documentar

7.6
IMDB: 7.6/10 162 voturi

N/A

Subtitrare:

Cu umor și empatie, Brené Brown discută despre ceea ce îți trebuie pentru curajul de a renunța la confort într-o lume caracterizată de lipsuri, teamă și nesiguranță.

Distributie

No links available
No downloads available
Sursa Jetload a fost inlocuita de sursa Evoload la tot ce publicam nou pe site sau la serialele unde este nevoie de o alta sursa de vizionare. Astazi 5 iunie s-a mai facut o schimbare la player si aveti cateva functii noi (aceleasi ca la serverul Netu.tv).

Trecerea de la Jetload la Evoload a fost facuta pentru viteze de streaming mai bune si un player compatibil cu toate device-urile.

Asteptam un feedback din partea voastra , daca va place sau nu aceasta schimbare.

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • Acesta tanti, care probabil lucreaza cu corporatistii si intelectualii si care are probabil > 5000 $ venit lunar ..are impresia ca a descoperit apa calda .Foarte mult as vrea sa-i cunosc solutiile pt cei cu adevarat vulnerabili si care traiesc din 1-2$ pe zi , exploatati , tinuti in saracie cronica si continua umilire.Oricum , e foarte bun ca si spectacol.Dar e la cota turnului de fildes.
  • Aceasta doamna pisicoloaga , pe care eu unul o apreciez foarte tare , in tot monologul ei discursiv , a uitat sa aminteasca cuvantul SINCERITATE..si sa-l integreze in contextul si coplexul CURAJ & VULNERABILITATE .Oricum, e un superb spectacol........iar din acest moment , vulgaritatea stand-up-ului lasa loc inteligentei creative introspective si de bun simt.Multumesc.A fost o placere sa urmaresc acest spectacol.

Filme Asemanatoare