Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
WEB-DL Candyman

Candyman

Candyman    

R 91 min

6.4
IMDB: 6.4/10 14,915 voturi

Genul: GroazăThriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

O „continuare spirituală” a filmului de groază „Candyman” (1992), a cărui acțiune revine în cartierul Cabrini Green din Chicago, acolo unde a început legenda. Dintotdeauna locuitorii cartierului au fost terorizați de o poveste care s-a răspândit în comunitate despre un ucigaș supranatural cu o mână-cârlig, ușor de invocat de cei care îndrăznesc să îi repete numele de cinci ori într-o oglindă.

În zilele noastre, un artist vizual pe nume Anthony McCoy și iubita sa, o directoare de galerie de artă pe nume Brianna Cartwright, s-au mutat într-un apartament luxos din cartierul Cabrini, de nerecunoscut în prezent.
Anthony, fiind în impas în carieră și disperat să-și păstreze statutul în lumea artei din Chicago, începe să exploreze prin picturi detalii macabre bazate pe adevărata poveste a lui Candyman, deschizând, fără să știe, o ușă către un trecut complex și dezlănțuind valul terifiant de violențe care îl vor pune față în față cu propriul destin.

No links available
No downloads available

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • din pacate au pus mai mult accent pe rasisim decat pe povestea de groaza. Inteleg ca de acolo a plecat povestea originala,cartea,dar totusi..film horror  sa il faci 80% rasism si 20 % groaza...aiurea
    • este si normal sa fie asa, in carte el este descris ca un tip de culoare care este macelarit pentru ca iubea o femeie alba si se intoarce din moarte sub forma lui candyman pentru a se razbuna, sau ceva de genul, deci totul este despre ura de rasa, nedreptate si razbunare.
      • a, deci daca il facea netflix ii facea roscovani/albiam intelesasa e facut autentic, accurate 100%

Filme Asemanatoare