Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
WEB-DL Capsule

Capsule

Capsule    

PG-13 91 min

7.0
IMDB: 7.0/10 3,037 voturi

Genul: DramăIstoricSF

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Guy is an experienced British fighter pilot who is in command of Britain’s first manned mission to space. He has trained for this for three years at the height of the Cold War and now he is alone in space with a malfunctioning capsule. He has limited contact with the UK, some unusual communication with the US and some unorthodox communication with Roscosmos deep in Soviet Russia. Who will help him? Will he make the right choice?

No links available
No downloads available

2 comentarii

  • Salutare, guest
  • o prostie fara logica stiintifica si cu un final si mai aiuristic. nevasta astronautului era in australia de unde se lansa capsula, dar de fapt ea era spion rus si era in rusia??? capsula era pe orbita si a fost lovita de o racheta deasupra rusiei??? si nu a apatiti nimic? la zeci de mii de kilometri pe ora cand esti lovit de un alt vehicul spatial, si el cu o viteza asemanatoare, te faci bucatele mici...el vorbea cu rusii, dar nu putea vorbi cu ai lui in australia? aiureli cap coada. in fine, mi-am pierdut vremea.oricum am cautat pe google si e o fictiune, nu a existat programul hermes si niciun astronaut britanic lansat pe cont propriu de marea britanie.
  • Super. Despre primul astronaut britanic care a ieșit in spatiu, intr-o misiune secreta, neștiuta nici măcar de aliații americani. 

Filme Asemanatoare