Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Climax

Climax

Climax    

R 97 min

7.3
IMDB: 7.3/10 20,556 voturi

Genul: DramăGroazăMuzical

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

La mijlocul anilor ’90, o trupă de tineri dansatori se adună într-o școală internat închisă, situată în inima unei păduri, pentru a împărtăși un ultim dans. Trupa începe să sărbătorească, însă petrecerea se transformă într-un coșmar pe măsură ce dansatorii descoperă că au bătut cupe de sangria amestecate cu un puternic drog psihedelic.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • m-a lasat masca, e incredibil cat de fidel poate reda o stare de genul asta fara efecte speciale, si-am vazut zeci de tentative mult mai "elaborate". Violenta tipica regizorului e, intr-adevar, exagerata, dar deloc nerealista in principiu, si sublim prezentata.
  • hmmm...nu stiu ce sa zic de filmul asta........impresia care mi-a lasat-o este ca....cred ca filmul in sine e un pic exagerat cu unele scene, dar ideea e ok, mai ales ca e inspirat din fapte reale. Drogurile afecteaza fiecare persoana in diferite moduri, depinde de ,,mizeria, frustrarile,,pe care o are fiecare in suflet ...iar la capitolul  acesta, regizorul   a subliniat destul de bine fiecare personaj ...iar dansul mie personal mi-a placut, artistic!
  • Ai de plm,, iti vine sa te sinucizi cand auzi muzica si ii vezi cum danseaza . NU va uitati provoaca varsaturi, traume si sinucidere =))) 

Filme Asemanatoare