Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Cry Freedom

Cry Freedom

Cry Freedom    

PG 157 min

7.4
IMDB: 7.4/10 12,553 voturi

Genul: BiograficDramăIstoric

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Inspirat din fapte reale, filmul e povestea prieteniei dintre ziaristul alb Donald Woods si Stephen Biko, un curajos activist anti-apartheid, in Africa de Sud a anilor ’70. Dupa ce Biko e ucis de trupele guvernamentale, Donald hotaraste sa scrie despre tragicul eveniment, pentru a-l face cunoscut intregii lumi.

No links available
No downloads available
Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • Wowww, ce film!!! Si wowww, de cata josnicie au dat dovada! Dezgustator si inuman!!! Merci FS si traducatorului!
  • Dacă tot aveți o categorie cu filme vechi cel puțin adăugați filme vechi că pe site-ul , sau copiați filmele de acolo,astea nu sunt filme vechi ce adăugați voi,și mai ales filme vechi bune in nici-un caz nu sunt aici pe acest site in categoria filme vechi...
    • Admin
      Filmul a fost adaugat la cerere. De pe alte site-uri nu copiem continut, mai ales cand folosesc subtitrarea lipita de film si cu tot felul loguri pe film. Daca am sta de acest lucru , clar am adaug filme la fel de bune , dar avem alte lucruri rezolvat mai intai.

Filme Asemanatoare