Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Danger Close: The Battle of Long Tan

Danger Close: The Battle of Long Tan

Danger Close    

R 118 min

6.8
IMDB: 6.8/10 10,248 voturi

Genul: AcţiuneDramăRăzboi

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Danger Close: The Battle of Long Tan este un film dedicat celor care au luptat și au murit în bătălia de la Long Tan din 18 august 1966.

Timp de mai bine de trei ore și jumătate, în mijlocul unei ploi torențiale, printre copacii unei plantații de cauciuc cunoscută sub numele de Long Tan, maiorul Harry Smith (Travis Fimmel) și compania sa Delta, formată din 108 soldați australieni și neozeelandezi tineri și neexperimentați, recruți și voluntari, luptă pentru viața lor, tinand piept unei forte nord-vietnameze de peste 2000 de oameni.

În momentul în care muniția se termină, soldații încep să caute soluții și răspunsuri. Viitorul lor este nesigur, dar sunt determinați să rămână pe loc să lupte pentru onoare cu decență și curaj. Bătălia de la Long Tan este cunoscută drept una din cele mai violente din istorie, bătălie în care și-au pierdut viata 18 australieni si aproximativ 245 vietnamezi.

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • si inca ceva....comandanti oportunisti si carieristi sunt in toate armatele din lume. si la toate nivelurile. vorbesc despre acel colonel....
  • in mod normal nu poti face fata cu 100 contra 2000. dar aici si-a spus cuvantul tactica mai buna, hotararea comandantilor de pe teren si buna colaborare intre diferitele arme(artileria, infanteria, aviatia si trupele motorizate). cine a facut armata si a inteles ceva din ea,va aprecia acest film.
  • extraordinar dupa We were Soldiers care este capodopera de film ce ilustreaza perfect Razboiul din Vietnam asta merita locul 2.

Filme Asemanatoare