Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Deadpool

Deadpool

Deadpool    

R 108 min

8.3
IMDB: 8.3/10 333,066 voturi

Genul: AcţiuneAventuriComedie

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Supranumit „mercenarul cu gură mare”, Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat.

No links available
No downloads available

9 comentarii

 • Salutare, guest
 • Traducerea e gresita la 1:04:51Este "Fourth Wall-Break inauntrul altui fourth wall-break" nu FoRtUl WaLbRaKe
  • Admin
   A fost inlocuita cu traducere de tip retail Dar si traducerea ta era gresita. Corect este : "Al patrulea perete din al patrulea perete. " Asta inseamna adatpare. Amatori traduc dupa script si nici macar nu urmaresc filmul.
   • Paaaai fouth wall-break e o expresie pentru atunci cand personajul intelege ca e o fiinta fictiva si incearca sa comunice cu privitorul deci nu cred ca si a mea e gresita daca stam sa ne gandim :\ dar nu conteaza , mersi de raspuns apropo!
   • Admin
    Nu avem idee. Traducerea a fost inlocuita cu una facuta de un profesionist. Adica ceea ce vedeti la tv sau cand cumparati dvd-ul din magazin. Raspunsul il aveti in traducere de cum s-ar adapata o expresie de genul.

Filme Asemanatoare