Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
SD Dede

Dede

Dede    

PG-13 97 min

7.6
IMDB: 7.6/10 189 voturi

Genul: Dramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

1992. Dina locuiește într-un sat îndepărtat din munții Caucaz unde tradițiile vechi de secole sunt prezente în viața de zi cu zi. Bunicul său îi aranjează căsătoria, dar când chipeșul Gegi se întoarce din război, se îndrăgostește de el și cei doi fug.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Un film superb! Dragostea și moartea se împletesc țesând o poveste impresionantă, potențată de peisajul copleșitor al Munților Caucaz și de mulțimea datinilor strămoșești, păstrate cu sfințenie de niște oameni aspri și duri ca muntele. Merită văzut!
  • „Munții georgieni”?! :-)))) Adică, Munții Caucaz, scumpilor. Mai puneți mâna pe câte-un atlas, manual de geografie sau pur și simplu întrebați pe cineva care știe. Azi-mâine veți scrie „munții românești”, că n-o să mai știți nici de Carpați.
    • Admin
      E de ras, mai ales cand descrierea a fost copiata de pe cinemagia si care la randul ei a fost copiata de pe HBOGO. Daca aveti cont pe cinemagia, puteti sa sesizati si acolo acest lucru. Nu dam atentie la aceste detalii, mai ales cand copiem din surse sigure.
  • E surprinsa conditia femeii intr-o anumita zona/regiune cu o diferita mentalitate si traditie. mi-a placut mult filmul. merita urmarit.

Filme Asemanatoare