Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Déjà Vu

Déjà Vu

Deja Vu    

PG-13 126 min

7.0
IMDB: 7.0/10 232,233 voturi

Genul: AcţiuneSFThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Toţi am experimentat pe pielea noastră neliniştitoarea senzaţie de deja vu, acea răzvrătire a memoriei pe care o trăieşti când întâlneşti un necunoscut şi ai senzaţia că-l stii de-o viaţă sau când recunoşti un loc deşi ştii foarte bine că n-ai fost niciodată acolo. Dar dacă aceste senzaţii sunt de fapt avertismente trimise din trecut sau indicii cu privire la viitor? Deja vu-ul este cel care îl ghidează pe agentul Doug Carlin în investigaţia sa cu privire la un atentat soldat cu sute de morţi. Chemat să recupereze toate dovezile posibile după ce un feribot din New Orleans explodează din cauza unei bombe, Carlin este pe cale de a descoperi că ceea ce toţi oamenii consideră că se petrece „numai în mintea lor” este de fapt ceva mult mai puternic, ceva care-l va conduce într-o cursă cu miză imensă: salvarea vieţii a sute de oameni.

No links available
No downloads available

2 comentarii

  • Salutare, guest
  • Filmul e foarte, foarte bun si pe la a 4-a vizionare. Cand il veti vedea prima data va fi WOW ! senzational. Nota 9 doar pentru ca [SPOILER ALERT!] la faza cu hartia a picat curentul in tot cartierul, la un transfer uman ar fi trebuit sa bubuie toata instalatia.
  • fain si interesant, au facut ceva economie folosind aceleasi cadre la un sfert din film dar asa e filmul.meserias.merita vazut. si da, e vechi filmul dar vorba aia "oldies but goldies". Multumiri FsOnline

Filme Asemanatoare