Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Enthiran (Robot)

Enthiran (Robot)

Enthiran    

PG-13 174 min

7.1
IMDB: 7.1/10 25,547 voturi

Genul: AcţiuneSF

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Dr. Vasi (Rajnikanth) ,dupa zece ani de cercetari stiintifice, inventeaza un robot super-puternic, numit Chitti, caruia ii imprumuta propria sa imagine. Forul stiintific, AIRD, trebuie sa aprobe robotul pentru a intra in vizorul armatei in scopuri militare, dar declina aprobarea – decizia fiind luata pe motivul întemeiat ca robotul e lipsitde capacitatea de a face o judecata rațională intr-o anumita situatie, oricare ar fi aceasta.

Un fulger brusc provoacă emoții în robot, care este aparent gata pentru integrarea în lumea umană. Chitti incepand sa deprinda sentimente, se indragosteste de viitoarea sotie a Dr. Vasi… de aici incep si problemele pentru cei doi indragostiti.

No links available
No downloads available

6 comentarii

 • Salutare, guest
 • Felicitari traducatorului dar are multe replici netraduse (sau subtitrarea nu se-ncarca bine), va rog verificati, Macar dac-ar vorbi in engleza, n-ar fi o problema
  • Admin
   Subtitrarea se incarca bine , deci nu este problema de acolo. Dati exemplu ( minutul x , subtitrarea nu apare). Macar sa stim dupa ce sa ne uitam exact. Noi am verificat daor din punct de vedere al sincronizarii si pare ok.
   • Sincronziarea este buna. Din loc in loc sunt sarite 2 - 3 linii, de ex.  la 1.00.30 si nu-i singura situatie
   • Admin
    Nu sunt traduse liniile in care se vobeste in limba engleza. Scriptul de pe care au lucrat , nu a inclus si acele parti. Vina este a celor care au tradus si nu au avut si filmul , ca altfel nu ai cum sa omiti acest aspect. Deci va trebui sa mai asteptati pana cand o sa avem si noi timp de completarea acelor linii lipsa. Este un pic dificil , ca trebuie sa sincroinzam fiecare linie in parte lipsa. Sa speram ca nu vor fi asa multe. Nu este prima data cand vedem o astfel de traducere, la un film indian.

Filme Asemanatoare