Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
3 Sezonul 15 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

A New Hope

Descriere

Stuck in a hallucination, Hope, Josie and Lizzie are forced to find their way out of a sci-fi nightmare. Elsewhere, Alaric sends MG, Kaleb and Jed on a team building mission.

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • Ba ce pana mea aveti frate, nu va mai uitați dacă nu va place că mă doare pe mine undeva că nu va place voua. Îmi stricați mie satisfacția de a mă uita că sunteți voi reduși din punct de vedere intelectual (nu toți tho). Înțeleg că aveți o opinie, da' apucați va sa faceți voi serialul de aveți atâtea comentarii. Eventual să ne placă și tuturor. N ai cum frate sa i faci pe toți fericiți așa că stati frații mei acolo și visați. And go touch some grass, David.
  • Ce sa zic..Decat wow !! :))))Prostia continua, star wars si ninja la doar 11 ani ! :)))Mai ceva ca in filmele cu prosti ! =)))Si inteleg ca e seria, dar cred ca e ultimul episod la care m-a mai uit.Si-a pierdut din valoare si continut... serialul nu se mai bazeaza pe vampiri, varcolaci si vrajtoare, asa ca ..R.I.P. LEGACIES !
  • ....serios?.......... avem si aroma de ,,star wars''........daca se face tribrid, nu mai poate avea copii, sa-si faca o familie, asta nu intelege lumea..........o mare putere vine la pachet cu mai multe responsabilitati, sacrificii, etc. ce-ti e scris in frunte e pus din pacate, avem liberul arbitru, destinul se schimba dupa ce facem niste alegeri majore in viata, nu putem decat sa alegem sau ne alege destinul pe noi......