Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
2 Sezonul 12-13 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

All Things Must Pass / I Almost Prayed

Descriere

Episodul 12 : All Things Must Pass

Nolan races to save Tommy’s life and stop Irisa before her growing forces can put their devastating plan into motion. Meanwhile back in town, Amanda learns the heart-breaking truth about her sister’s murder leading to a daring showdown between Amanda and Stahma.

Episodul 13: I Almost Prayed

The fate of Defiance hangs in the balance; Nolan must fight against the republic and old friends to stop Irisa.

6 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   Ba are , este sincronizata chiar bine , s-a verificat in 3 puncte la inceput , la mijloc si la sfarsit.Nu sunt urme de , desincronizare. Puteti sa dati dumnevoastra un exemplu daca doriti dar noi nu vedem nicio problema.
   • dupa genericul de inceput ..inc3p3 sa mearga prost traducerea... sunt catve pasaje care nu le traduce...si intarzieri de traducere... nu majore, ca la alte episoade , dar destul de vizibile..
   • Admin
    Ok , aveti dreptate , se pare ca problema incepe de la minutul 4-5 si tine asa pana la minutul 11-12. Resincronizam imediat.Noi nu aveam de unde sa stim si se pare ca si cei care au tradus acum cativa ani de zile au urmarit la fel.Asta inseamna ca au tradus fara video in fata , probabil a fost desincronizat script-ul de la bun inceput.
   • Admin
    S-a remediat.Refresh la pagina si incercati din nou !