Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
5 Sezonul 12 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Death Notice

Descriere

Nolan and Celina must stand guard at a hospital after a dangerous prisoner needs surgery. Aaron, Lopez and Harper look into a string of robberies. Tim and Lucy consider how their secret relationship will affect their work. Lopez gets unexpected news.

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • csilviu să știi că nici un traducător nu-și va periclita jobul și/sau familia pentru niște traduceri făcute BENEVOL.Traducerea unui episod durează cel puțin 10 ore pentru că 1 episod are aproape (și chiar mai mult) 1000 de linii, ceea ce e mult pentru 1 episod de doar 40 de minute. Cred că de asta a fost abandonat de mai mulți traducători.EU l-am PRELUAT fiindcă NIMENI nu mai vroia să traducă acest serial.Am pățit exact ca în proverbul: "Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești" sau"Facerea de bine, e f...." găsiți continuarea pe Google.Și nu mai induce lumea în eroare că în ultima lună am postat 3 subtitrări la acest serial, așa că după spusele tale eu acum ar trebui să fac 2 luni pauză 😂NU VOI ABANDONA acest serial, dar vor apărea mai greu subtitrările din lipsă de timp și NU DIN COMODITATE.Vă doresc o zi bună și Vizionare Plăcută
  • Va rog nu mai amagiti utilizatorii  .Nu s-a mai tradus de mai bine de o luna nici un episod. Acest lucru este valabil si la alte seriale .Sunt episoade netraduse de luni de zile.Traducatorii(unii dintre ei nu toti) incep unele seriale ,le traduc un sezon sau mai multe pana se plictisesc , le lasa balta si se apuca de altele, tipic romanesc.Este ca atunci cand ajuti ,BENEVOL, un batran sa treaca strada dar in mijlocul drumului il abandonezi  sa se descurce singur,sub pretext ca  ai alta treaba .Am inteles ca fac acest lucru benevol le multumesc  dar  un pic de seriozitate .Mai bine nu te apuci sa faci ceva daca nu poti sa il duci pana la capat.Va multumesc si va rog sa postati comentariul  acesta ,nu doar pe cele elogioase la adresa trducatorilor.Sper sa nu fiti comunisti cum am vazut ca v-au mai spus unii utilizatori carora ,zic ei,nu ati vrut sa le postati comentariile.
    • Admin
      Tocmai ce a aparut traducerea la acest episod si va aparea in continuare, dar se traduce in functie de cum are timp liber traducatorul. Daca dumnevoastra aveti un job si v-ati apuca de tradus in mod benevol, cat timp va alocati tradusului ? Nu mai punem la socoteala si alte lucruri pe care le mai faceti pe acasa. Si ganditi-va ca o traducere corecta, dureaza si pana la 7-8 ore de munca.
  • Faza de la inceput in special si ep asta in intregime super fain,Ca de obicei Multumesc FSO si Pace Lume >>>