Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 2 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Diamonds in the Sky

Data2018-04-13

Descriere

The Robinsons start to adjust to life on a new planet following their crash landing, but unbeknownst to them, they’re not the only colonists to have survived. A terrifying storm threatens everyone’s safety.

12 comentarii

  • Salutare, guest
  • filmul e facut de unul care n-a terminat nici scoala primara si are doar 1 neuron in cap. probabil o blonda din moment ce nimic tehnic sau stiintific nu poate fi anticipat pentru ca totul e ilogic si stupid in film. o regie extrem de proasta, actori de carton si efecte speciale care nu au corespondent in realitate. film facut in weekend cu banii de doua cafele si un pachet de tigari.
  • ma intreb, in episodul trecut cand Judy nu mai avea oxigen, dar avea cateva degete afara din gheata, de ce nu s-au gandit sa faca o gaura in costum sa poata oxigenul sa intre. 
    • daca ii gaurea costumul ar fi murit de frig mult mai rapid decat de la oxigen... acele costume sunt facute sa reziste la temperaturi extreme, dar la cea mai mica fisura costumul devine inutil...
  • Primul episod... filmele facute de idioti fara 4 clase se vad de la o posta...Ploua la munus 50 de grade? Presiunea ar trebui sa fie mai mare de 50de atmosfere. Idiotul de scenarist ar fi deja piftie :))
    • .e un SF usor . stim cu totii ca nu ploua la -50  si nici nu se poate respira natural prea mult timp . mai stim si ca Startrek era mai comic , dar avea farmecul lui. nu iti place , just ignore it . easy
    • Va referiti la "Adevertisment please wait" . Daca nu reusiti si ati incercat de doua sau trei ori. Schimbati serverul si urmariti pe RapidVideo sau Openload.