Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
3 Sezonul 9 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Domino

Descriere

The creation of a powerful new weapon puts the Orville crew — and the entire Union — in a political and ethical quandary.

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • @victorianu comentariul tau mi-a trezit interesul si m-am apucat de cautat :) Unii vorbesc de 50mil per sezon, altii de 20 per sezon si altii 8 mil per episod! In mod clar fiecare episod trece de sase zerouri. Doar acum 2-3 luni am descoperit serialul din greseala. Si daca la inceput am crezut ca va fi o parodie, de la episodul 2 am pus serialul direct langa StarTrek si am bagat direct maraton cu primele 2 sezoane :)) Binenteles ca nu mi-a placut finalul episodului asta, dar nu dam spoilere :) Revenind la bani, in mod sigur incepand de acum la cum de rapid evolueaza si devin de accesibile CGI si VFX, pentru noi fanii SF va fi sarbatoare la fiecare film (asta binenteles daca nu vor incerca cei care au facut Prototype sa ne incante cu alte filme). Peace!
  • Acum inteleg episoadele de 2 lei cu moclanii prin colibe. Au salvat toti banutii pentru un spectacol pe cinste. Cel mai bun episod de pana acum.