Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
2 Sezonul 4 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Dressed to Kill

Descriere

Relieved of duty in Venezuela, Jack follows a new trail to London and seeks the help of MI5, only to discover the man he’s after is also after him. Back in Venezuela, Reyes makes Gloria an offer.

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • lui ryan ori ii place sa alerge, ori e cretin... cum sa alergi dupa unul 5 minute si sa tragi in el abia cand iti dispare din raza vizuala?
  • oooo, cica nitratul de amoniu e folosit pentru bombe. da, e un ingrasamant agricol care in anumite conditii detoneaza. pentru cine isi aduce aminte, mihailesti, beirut etc.dar tre sa fii un terorist ageamiu sa faci bombe din nitrat de amoniu. iti trebuie o cantitate uriasa ca sa obtii o bomba cu o putere echivalenta exploziei produse de cateva sute de grame de dinamita.
  • Serios? Nu putea sa traga in el de cind erau singuri pe acoperis... Adica alergi pe acoperis sa-ti rupi gitul si scoti pistolul si tragi dupa ce ala sare in apa si cu o gramada de lume in jur.Ce scenariu de rahat.
  • Max e singurul smecher din serialul asta, sper sa-i dea si lui Urechila o bobita la cap....Uber era angajat civil, nu om al Agentiei deci nici dracu nu se mai obosea sa vina dupa el.
  • Ce tot presați pe cei de aici,ca nu aveti traduceri,fac si ei ce pot..mai bine bateti la cap televiziunile sa vina cu ceva nou, nunumai turcisme,chinezisme,coreene,filipinez,basca second handurile romanesti. Oamenii fac ce pot,si la nivelul romanului,care se da cel mai al dracului dintre toate natiile pamantului,e clar ca ne pricepem la toate..asa ca engleza ,franceza,spaniolă.. FLOARE LA URECHE, ca tarile respective sunt pline de români.Asa ca..NU TRAGETI IN PIANIST, FACE SI EL CE POATE.,sa ii mulțumească pe toți,e greu.Vine Crăciunul,fiti mai înțelegători.