Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Episode 1

Descriere

Discovering that Abu Ahmed will attend his brother’s wedding, Doron joins his old team for a covert strike, but the plan quickly goes off the rails.

10 comentarii

 • Salutare, guest
 • Multumesc, in primul rand! In al 2 lea, as fi foarte recunoscator daca s ar putea adauga un al 4 lea server (sau cum ii zice, player, etc). Eu pot accesa site ul dvoastra cand sunt plecat doar prin vpn, dar din pacate, din cele 3 nu imi merge niciunul. Toate cele bune!
  • Admin
   Da , lucram deja la asta , dar nu exact la acest serial. O sa incercam sa-l punem mai in fata pe lista si o sa va anuntam imediat ce adaugam si alte surse.
 • Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie ce se intampla cu Playeru Netu.tv? nu se poate deschide nu outem urmari niciun serial. Va multumesc anticipat
  • Admin
   Buna ziua ! Daca aveti problema de mai jos , din mesajul scris cu rosu. Faceti o schimbare de dns si vedeti daca se rezolva. Dar nu aveti ca provider Telekom si putem sa va spunem ca in momentul de fata nu este nicio problema cu niciun provider. Daca aveti alta problema va rugam sa ne spuneti care este aceea si ce mesaj apare. Din testele noastre efectuate cu browsere diferite si conexiuni de internet diferite , nu am vazut nicio problema cu acest episod.
   • hqq.tv refused to connect. Asta imi apare mie la netu.tv. Ce este de facut? Ce credeti? E de la mine?
   • Admin
    Restart la router si incercati din nou. Ip-ul dumnevoastra este blocat de sistem lor de protetie. Ip-ul de pe care navigati in prezent apare in sistemul lor ca si cand v-ati fi uitat de pe mai multe device-uri si browsere diferite , pe mai multe site-uri care au aceasta sursa Netu.tv , in acelasi timp. Verificati inainte de restart ce ip aveti : https://whatismyipaddress.com/ si daca adresa ip se schimba atunci ar trebui sa va functioneze si sursa. Daca adresa ip nu se schimba nici dupa restartul router-ului , luati legatura cu provider-ul de internet si spuneti ca doriti o alta adresa de ip si cum se procedeaza mai exact.
  • FsOnline am facut aia curestart la router si acum merge. Va multumesc frumos pentru sfat si pentru promtitudine. O zi frumoasa sa aveti,