Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Episode 1

Descriere

Somewhere in the future, decades of crisis have created a society where only 20 percent of the population is employed. The other 80 percent is jobless. Between them is an impenetrable wall, sealing off the City from the Zone. To cool off social tensions, Prime Minister, Nadia Passeron has created the Solidarity Job Act – 10,000 workers will be hired from the Zone and employed in the City. Izia Katel is one of those chosen. She’ll be working at the home of Ruben Garcia, an engineer at Aquaville, the cities largest company.

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Seamănă foarte mult cu Incorporated, doar că aici fiecare parcă încearcă să fie cât mai antipatic cu putință! Probabil că din cauza asta miki zice că e o mizerie de serial.
  • uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh boul nu isi cunoaste umbra! :P  Asa se in tampla ,cand lumea habar nu are ! Mie imi place la maxim acest film Francez :) Tre bien :)
  • Filmele facut de francezi sint bune, daca vrei film cu manele aboneaza..te la Gutza TV....serialul e bun, gen Hunger Games 
  • O mizerie de serial , ca toate filmele facute de francezi ,,, execrabili este o otrafva pentru creier !! nu recomand !
    • Probabil ca nu a vazut nici un alt serial facut de francezi. Cand esti atat de categoric trebuie sa ai si argumente, Simpla ta parere nu tine loc de judecata. Iti recomand Engrenages si Profilage