Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Episode 1

Descriere

Undercover informant Ishmael is shot trying to escape a suspected terror group. The Presidential Bureau of Intelligence agency suspects big plans in motion involving the Stadium. Milla tries to reconnect with her son Barend. Lemmer is flown into the bush and is collected up by a truck. At the border they pickup two rhino and Flea their handler. On the return they escape a gang looking for diamonds. Flea later disappears with the diamonds.

Site-urile Tubeload si Userload din pacate nu vor mai functiona deloc. Administratorul acestor site-uri este de negasit de cateva zile bune si cel mai probabil le-a inchis presat de autoritati.

Folositi sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop) pana cand gasim alte surse la fel de bune.

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • Buna ziua Am un Smart tv Samsung 3d. Dupa ce a fost scos Opeland nu am mai putut vedea pe nici n server nou nimic De circa 3luni mi-a intrat unele seriale pe Jetoload   Acum pe Evoload nu se mi vede 
    • Admin
      Buna ziua ! Openload nu a fost scos , a fost inchis de autoritati si a trebuit sa-l scoatem. Serverul Videomega are acelasi player-ul pe care l-a avut Openload si chiar nu stim de ce nu va functioneaza. Evoload are un player care functioneaza pe modele de Samsung din 2017 pana in prezent si dupa testele lor cu browsere mai vechi ar trebui sa functioneze si pe modele mai vechi de atat. Nu avem nevoie de modelul smart tv-ului sau anul de fabricatie, avem nevoie sa stim exact ce browser are instalat, ca cei de la Evoload sa poata testa. Ca sa aflati exact ce browser aveti , trebuie sa intrati pe aceasta adresa folosind browser-ul tv-ului : https://www.whatsmybrowser.org/ , de acolo va trebui sa copiati codul dupa adresa de share , ca exemplu : "whatsmybrowser.org/b/"420MQR" si sa ni-l trimiteti fie aici printr-un comentariu , fie direct pe adresa de contact a site-ului : contact@filmeserialeonline.org . In acel link de share nu vor aparea date sensibile (ca istoricul browser-ului , parole s.a.m.md) , doar detalii tehnice despre browser.
  • Incepe bine! E fain! Si e interesant ca la un moment dat vorbesc Afrikaans! Mersi mult ca l-ati propus spre vizionare!