Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 6 Episodul
SUBTITRARE ENGLEZĂ

Everybody’s Talking About Doctor Uncle

Descriere

Deb’s big brother Art is coming to town. A trickle-down of each family member pawning off favors onto each other ensues.

7 comentarii

 • Salutare, guest
 • Apropo, pentru ce le mai puneti aceste seriale si episoade ale lor daca nu va interesati de ele? Sunt anumite seriale care inca sunt reinoite, au ajuns la ani de cand sunt aparute si totusi nu prea va intereseaza sa le adaugati cu toate ca au destul de multa audienta? De ce alte site-uri poate si voi nu? Ma refer la LAOSVU, LMS, W&G. Ati reusit totusi sa adaugati NCIS NO. E un inceput
  • Admin
   Lucram in acelasi timp si la cereri si la adaugatul de surse alternative. Pentru serialele pe care le-ati mentionat avem cereri, dar noi lucram diferit si vrem sa adaugam ceva de buna calitate. Nu ne intereseaza alte site-uri , fiindca majoritatea lor care exista pe Romania copiaza continut de aici.
 • Ati cam inceput sa le uitati sa le puneti cum face si alt site. Tocmai acum cand nu prea avem incotro decat sa stam acasa. 
  • Admin
   Oricand vedeti puteti sa lasati comentariu si se rezolva. Ne ocupam de mai multe chesti intr-o zi si probabil acest serial a fost omis.