Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
3 Sezonul 2 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Flesh of My Flesh

Data2019-10-01

Descriere

Cain tries to recruit Bell and Kit to join him on a dangerous surgery, with the intent of garnering publicity for the hospital. The Raptor finds himself with an emotional attachment to a patient whose life is put in his hands. A friend of Mina arrives at the hospital with shocking news. Devon rotates out of the ER. Nic plans a surprise for Conrad.

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Ați umplut site-ul de reclame iar acum nu funcționează pe nici o sursa din cele 3. Doar reclame, dar funcționalitate 0. Noroc cu alte site-uri cu conținut similar.. Bafta la lăcomie cu erori în serie. 
    • Admin
      Netu si RapidVideo functioneaza si fiecare site care are continut similar au aceste surse. Openload o sa-si rezolve problema , pentru ca este in continuare folosit. Iar cum ceilalti doar copiaza de la noi , n-au decat sa astepte dupa noi. Este foarte simplu. O mai adaugam curand si o alta sursa de vizionare.
    • Nu stiu cum nu va functioneaza, eu am o amaraciune de laptop si nu am nicio problema in a viziona pe acest site. Si daca totul este gratuit aici, trebuie sa traiasca si ei din ceva. Daca nu va plac reclamele, platiti abonament la alte site uri!