Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 2 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

From the Ashes

Data2019-08-30

Descriere

Lillian rises to the defense of two of her boys when they become Constable Gabriel Kinslow’s prime suspects in the investigation of the town fire. Rosemary and Lee Coulter come to Brookfield to help with reconstruction efforts.

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Cu parere de rau va semnalez faptul ca acest episod nu poate fi urmarit. Se incarca greu, se blocheaza, iar dupa reload sta pe ganduri . Sau da sa pleceapoi se blocheaza imaginea, dar subtitrarea ruleaza aiurea. Am incercat in fel si chip dar nu am reusit. Am incercat episodul urmator si s-ar parea ca functioneaza corect. Inca ceva am testat si celelelate servere si nu am obtinut nimic. Cu multumiri anticipate in speranta ca veti remedia defectul.Multumesc
    • Admin
      In momentul de fata la noi functioneaza pe toate cele 4 servere fara nicio problema. Noi putem sa-l re-uploadam pe prima sursa dar nu garanteaza ca o sa functioneze bine la dumnevoastra. Daca la urmatorul functioneaza pe sursa Netu.tv , e clar ca problema este de undeva de la provider-ul dumnevoastra si serverul lor. Ce browser folositi de nu reusiti sa vizionati pe celelalte surse ?