Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 5 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Good for the Soul

Descriere

The Boys head to the “Believe” Expo to follow a promising lead in their ongoing war against the Supes. There might — MIGHT — be a homicidal infant, but you’ll have to see for yourself.

12 comentarii

  • Salutare, guest
  • De ce îmi apar reclame pe mixdrop si okstream in timpul vizionari. Si nu-mi apare doar una, efectiv imi apare după ce o sterg pe celălate. Până acum nu a fost așa... mă uit pe TV
    • Nu stim sa va raspunde , ca noi folosim o singura retea , ei folosesc mai multe si probabil una din retele sa fie de vina. Aceste lucruri trebuie raportate lor si insotite de niste dovezi. Nu este de ajuns sa ne spuneti , ca nu avem cum sa verificam.
  • Filmul te pregateste pentru ce va veni, nu literalmente dar...destul de aproape de realitate. Pentru cine n-a inteles pana acum mesajul, filmele nu sunt facute sa distreze masele, filmele sunt facute sa le diminueze reactia la viitoarele "update-uri" de inginerii sociale. E un joc al mintii.
  • speranta de viata cand o fost scrisa biblia era de 30 de ani?  era de oeste 120 de ani daca producatorii se documentau un pic inainte sa adauge info gresite
    • Ma' man, oamenii trăiau precum trăiesc acum africanii prin sătucele alea din Africa centrală și ghicește ce termen de valabilitate au pus pe ei... 30-40 de ani. Dacă ne luăm după Biblie, mai era unul care a trăit undeva la 950 de ani prin Vechiul Testament, dar după cum au zis și prin serial, nu cred că e cazul să luăm tot ce se zice în Biblie "at face value", cred că mai degrabă trebuie să ne luăm după substratul acesteia. 
  • Absolut diabolic! Am auzit de acest serial si eram curios. Nu am citit comics-urile pe care e bazat dar calitatea productiei si a scenariului este extraordinara.